torstai 7. tammikuuta 2016

Ciao Tsau!

Nyt se on virallista ja todellista: meistä tuli Jekun kanssa tsaulaisia. Niin, siis, siirryimme ATT:lta naapuriseura Tsaulle, eli Turun seudun agilityurheilijoihin. Mitään ainakaan meidän osaltamme dramaattista ei tähän vaihtoon liity. Viihdyin kyllä ATT:lla, mutta enemmän kuin seurauskollinen, olen kouluttajauskollinen. Niinpä kun Olavi kertoi vaihtavansa seuraa, minä ilmoitin siirtyväni perässä. (Kuten myös pari muuta ryhmäläistämme.)

Tähän asti kaikki on sujunut jouhevasti. Avaimenkin sain jo tänään. Treenit alkavat ensi viikolla. Odotan jo innolla, että pääsen ihan todella pitkästä aikaa kunnolla treenaamaan!

Nyt on pakkasia pidellyt, joten lenkit ovat jääneet minimiin. Tänään laitoin päälleni Miehen untuvatakin ja iskin ensimmäistä kertaa ikinä molemmille koirille loimet niskaan. Näin saimme tehtyä ihan sellaisen kohtalaisen lenkin kuitenkin. Molemmat koirat ravistelivat itseään tämän tästä, ja Jalo kynti milloin nurmikossa, milloin kanervaistutuksissa... Vasta loppumatkasta Jekku alkoi nostella tassujaan paleltumisen merkkinä. Parina aiempana päivänä Jekkua on ihan valtavasti paleltanut jo alkumatkasta. Jalo on noista selkeästi se säänkestävämpi. Se sietää sekä kuumaa että kylmää ihan kiitettävästi.

Ilmojen on lupailtu lauhtuvan, joten toivottavasti sunnuntain treffeistä tulisi onnistuneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti