perjantai 10. elokuuta 2012

Tästä se alkoi!

No niin, ekat pienryhmätreenit takana! Etukäteen jännitti kyllä vähän mutta toisaalta olen edelleen ihan innoissani: meillä on nyt ihan oikea treenipaikka! Koska Jekku on vielä vähän jumissa, hieroja suositteli tekemään vain matalia hyppyjä ja putkea, ei lainkaan kontakteja vielä. Mutta ei se mitään, pääsimme me noinkin alkuun.

Ryhmässä on kahdeksan koirakkoa, joista eilen paikalla oli lisäksemme vain kolme: bordercollie, parson ja kääpiösnautseri. Ehkä jo ensi viikolla näemme loput ryhmästämme. Kouluttajinamme toimivat ilmeisesti vuoroviikoin Taina Westerholm ja Outi Vormisto. Outin kesäkurssillahan olimmekin.

Kesäkurssilla Jekun meno tuntui vähän takkuiselta, mutta ihmekös tuo, jos ja kun se kerran oli niin jumissa. Hieronta lienee auttanut, sillä eilen Jekku lähti jo ihan eri vauhdilla ja innolla esteille. Mitään suurempia ongelmia ei ollut, mitä nyt renkaan ohi ja sivuitse se meni pari kertaa, kunnes jätin sen renkaan eteen ja menin heti renkaan taakse sitä käskyttämään.

Nyt täytyisi myös alkaa ihan todenteolla miettiä, miten saisi palkattua Jekun lelulla. Kun palkkaan namilla, se tulee niin käteeni kiinni, ettei se ole oikein hyvä asia. Pitäisi saada liike jatkumaan vielä esteen jälkeen eteenpäin. Mietin, että jos ensin saisin Jekun syttymään jostain lelusta kotioloissa niin, että leikimme sillä yhdessä hetken ja sitten lelu laitetaan pois. Jos kiinnostus leluun syttyisi, se voisi toimia myös treeneissä.

Ai niin, treffeilläkin olimme keskiviikkona! Siitä lisää myöhemmin, myös kuvia on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti