lauantai 31. elokuuta 2013

Tampere RN 31.8.2013

Tänään jatkoin Jekun kanssa sertin metsästystä, kohteena Tampereen ryhmänäyttely. Starttasimme aamulla seiskalta ja haimme Aurasta mukaamme Anitan. Matka taittuikin mitä mukavimmin mennen tullen. Juttelimme jo autossa, että paljon oli pelissä ja suuria odotuksia ilmassa. Ja koska lähdimme soitellen sotaan, pessimisteinä ajattelimme, että mitään emme saavuttaisi.

Schipperkejä oli mukana kahdeksan, joista puolet Luupäitä. Ja Luupäät sitten putsasivat koko pöydän! Omaksi harmikseni Jekku ei osallistunut tähän, mutta en voi kuin olla iloinen muiden Luupäiden menestyksestä. No, siis. Jekku on jotenkin salakavalasti päässyt lihomaan, mistä tuomari heti huomauttikin. Jekun arvostelu oli muuten kiva, mutta tuli huomautus tuosta painosta. Pitää laittaa Jekku siis laihikselle.

Onneksi muut Luupäät loistivat: Peikko (L. Filmaattinen Peikko) ERI AVK1 SERT -> FI MVA -> ROP -> RYP2! Vau ja onnea vielä Peikolle mahtavasta saavutuksesta! Lisäksi Demi oli VSP ja Hani PN2 ja sai SERTin. Kertakaikkisen upea päivä Luupäille! Jekku harmillisesti jäi ilman mitään, mutta eipä sille sitten voi mitään.

Jekku sai EH:n ja seuraavan arvostelun:
"Well sized. Good proportions. Masculine head. A little open in angulations. Good topline. On today carries too much weight which you can see on the movement. Good coat and collar."
Tuomarina norjalainen Mona Selbach.

Hiukkapikkasen harmittaa, ettei Jekun kanssa päästy parempaan. Nyt pitää hieman saada siltä painoa pois, jotta sitten parin viikon päästä Porvoossa pystyisimme kenties parempaan.

Superisti onnitteluja vielä kaikille Luupäille, varsinkin Peikolle, joka loppujen lopuksi oli RYP2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti