maanantai 26. elokuuta 2013

Johan myrkyn lykkäsi

Sain tänään facebookin kautta kaverilta tiedotuksen, että Turun kaupunki aloittaa rottien myrkytyksen Aurajoen rannassa, välillä Aurasilta - Rautatiesilta. Tämä sattuu juuri olemaan vahvasti meidän reviiriämme, joten kaveri ystävällisesti ajatteli tiedottaa asiasta. Hyvä niin, sillä itse en ollut moista ilmoitusta missään huomannut, kuullut tai nähnyt. Laitoin hyvän kiertämään facebookin kautta, jotta tieto saataisiin mahdollisimman monelle täkäläiselle koiranulkoiluttajalle.

Myrkytykset alkavat keskiviikkona. Syöttejä laitetaan kävelysiltojen ja kasvillisuuden alle, joten ihan varsinaisesti koirien eteen niiden ei pitäisi kai osua. Koirien ulkoiluttamista alueella kehotetaan silti välttämään. Koko tiedotteen voi käydä lukemassa täällä:
http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentid=461001&nodeid=23
Toivon, että asiasta tulee vielä luvatut muistutustaulut jonnekin tuonne rantaan. Hyvä, että rottia nyt torjutaan. Mietin vaan, minne ihmeeseen nyt suuntaan lenkkeilemään? Nyt lienee hyvä hetki etsiä uusia reittejä vanhojen jo koluttujen polkujen tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti