lauantai 17. elokuuta 2013

Agiliitelyä

Eilen olin taas ihan huumassa agilitytreenien jälkeen: niin kivaa, kun on mitä mukavin ryhmä ja kouluttaja! Jekkukin kai edistyy hitaasti, varmasta en tiedä. Eilen ei kyllä ollut ihan paras mahdollinen päivä kuitenkaan, mutta siitä huolimatta oli mukavaa ja jäi hyvä fiilis! Tätä lisää! Radalla oli joitakin kohtia, jotka menivät kohtuullisesti ja sitten kohtia, jotka eivät kertakaikkiaan sujuneet. Eikä vika todellakaan ollut Jekussa tai sen vireessä. Paitsi ehkä lopussa, kun se alkoi väsyä. Itse en vain saanut koordinoitua liikkeitäni kuten olisi pitänyt.

Tajusin myös, että olen jotenkin vain orientoitunut tekemään valsseja ja takaakiertoja, enkä keksi, millä muulla tavalla voisin jonkin kuvion ohjata. Hyvä ja tärkeä havainto, sillä nyt sitten voin alkaa miettiä näitä enemmän. Haluaisin jotenkin nähdä ihan seikkaperäisesti, mikä ohjauskuvio on mikäkin ja tietysti oppia soveltamaan niitä radalle. Että olisiko olemassa jotain teosta kuten Agility for Dummies? Tai jos joku tietää, mistä voisi löytää hyvää ja havainnollista materiaalia, hihkaiskaa! Ja sitten tärkeä muistutus minulle itselleni: ensi kerralla laita hiukset kiinni tavalla tai toisella! Nyt ohjaaminen välillä herpaantui, kun piti sukia hiuksia pois silmiltä. Sain kyllä kuulla kunniani aiheesta.

Treenit loppuivat klo 20, jonka jälkeen lähdimme taas porukalla jäähdyttelylenkille. Ja sitten jotenkin jäimme vielä suustamme kiinni niin, että starttasin hallin pihalta kotia kohden ehkä noin 21.20.

Tänään sitten oli Kaarinassa Mustin ja Mirrin järjestämä ja ATT:n kanss yhteistyössä toteuttama agilitynäytös. Näytöksiä oli kello 12 ja 13. Vettä tuli kuin aisaa ja pohjana oli ihan vaan nurmikko, ei edes mikään niin tasainen sellainen. Vähän osasin aavistella jo etukäteen, että Jekku ei sateessa kovin mieluusti mitään tee. Ja oikeaan osuin. Ensin se lähti ekan esteen ohi perääni, sitten se ei lähtenyt ollenkaan, kun maassa oli jotain mielenkiintoisia hajuja. Voi että, että tekemisemme tökki! Vähän ehkä jopa harmitti mennä sinne sillä tavalla sössimään. Tästäpä toinen hyvä muistus itselleni: ensinnäkin pitäisi käydä nyt paljon eri paikkojen epiksissä totuttelemassa uusiin ympyröihin ja toisekseen Jekku pitää ottaa kisa- tms.paikalle hyvissä ajoin nuuskimaan. No, kaikesta oppii. Harmi, että kaikki kesän epikset missasimme. Nyt on jäljellä enää muutamat tälle vuodelle, joten niihin pitäisi yrittää päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti