torstai 1. elokuuta 2013

Keinu, kepit, kepit, keinu

Kävimme tänään taas Jekun parrakkaan tyttöystävän, Taika-snautserin, kanssa treenaamassa hallilla. Ohjelmassa oli edelleen kepit ja keinu. Siinäpä sitä on tekemistä. Erittäin kivasti meni kuitenkin taas! Jekku tekee nyt ihan iloisesti ja innokkaasti hommia kanssani. Niin kivaa nähdä, että sillä on kivaa. Se myös kuunteli hyvin ja meni minne ohjasin, välillä siis aivan väärin. Kertaakaan se ei lipsunut omille teilleen, mistä olen oikein tyytyväinen.

Keppejä teimme edelleen plekseillä, nyt pari pleksiä keskeltä poistaen. Hyvin meni, molempiin suuntiin ja kummaltakin puolelta ohjattuna. Ensi kerralla sitten taas enemmän pleksejä pois ja ohjausta enemmän eri kulmista. Tuntuu, että nyt Jekku kesti toistojakin taas enemmän.

Keinua se taas arasteli, mutta viimeiseksi jäänyt suoritus oli erittäin hyvä: nyt oli vauhtia ja tekemisen meininkiä! Jes! Sitten teimme vähän erilaisia ratapätkiä, joihin oli yhdistettynä kepit. Nyt oli vähän hakemista, kun piti vauhdista sukeltaa sisään kepeille. Eli tätä täytyy treenata rutkasti. Oli kyllä kivaa, kun sai tehtyä tuollaisia vauhtipätkiä. Itsekseni en osaa oikein treenata mitään ohjauskuvioita, vaan on helpompi tehdä ihan simppeliä rataa. Ajattelin, että jätän ohjaustekniikoiden hiomisen ohjauttuihin ryhmätreeneihin ja itsekseni sitten hinkkaan noita erinäisiä yksityiskohtia. Rengasta ja pussiakin teimme taas pitkästä aikaa.

Ohjatut ryhmätreenimmekin alkaisivat jo, mutta ajattelin vielä huomenna jättää ne väliin. Lauantaina on näet näyttely, joten en halua ottaa mitään riskiä, että Jekku on sitten jumissa. Tämän päivän treeneistä en usko sen jumahtavan. Tarkoitus olisi myös viedä Jekku hierojalle mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti