sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tornado

Viime sunnuntaina treffattiin taas muita skipejä. Anita toi treffeille lupaamansa Nina Ottossonin DogTornadon. Tällaisen: Se on ollut kovasti Jekulle mieleen. En tiedä, miten koirat noita yleensä käsittelevät ja ratkovat, mutta tuntuu, että Jekku löytää ainakin makupalat todella helposti. Onkohan tuossakaan tarpeeksi haastetta?

Treffeillä oli taas vilskettä ja vilinää, kun pienet mustat kirmailivat ympäriinsä. Paikalla oli myös pari muun rotuista koiraa, joista corgiin Jekku tykästyi valtavasti. Se pyöri ja paini hangessa tuon corgin kanssa, eikä meinannut muita juuri huomata. Treffeillä oli myös Jekun sisko Stara, äiskä Iita ja vielä mummo Novakin. Voi, miten Nova oli ihana! Halusin saada koirista perhepotretin. Voin sanoa, että lähenteli mahdotonta tehtävää saada muutama skipi samaan kuvaan niin, että kaikki suunnilleen katsoisivat kameraan, tai olisivat edes paikallaan. Jokunen kuva saatiin otettua sentään.

Treffeiltä menimme vielä Miehen vanhempien luo, jossa Jekku jatkoi riehumista Mustin kanssa. Ihmeeesti sillä riitti virtaa vielä sinnekin! Illalla kotona se sentään oli rauhallinen kaikkien päivän aktiviteettien jälkeen.

Emme ole pitkiin aikoihin ehtineet koirakouluunkaan. Ja on myönnettävä, että kotonakin olen treenannut vähän laiskasti. Mutta kunhan omat kiireeni nyt helpottavat, jää toivottavasti aikaa myös Jekun kanssa touhuiluun paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti