tiistai 28. toukokuuta 2013

Pentuagility, osa 5

Vaikka olenkin blondi ja humanisti, en nyt sentään niin huono ole matematiikassa, että en osaisi viiteen laskea. Siksi pentuagility 5, kun neljäs kerta viime viikolla jäi meidän osaltamme valitettavasti väliin. Harmittaa, mutta minkäs teet. Tänään onneksi taas pääsimme mukaan.

Tänään teemana oli takaaleikkaus ja A-este. Viime kerralla oli tehty poispäin kääntymistä ja puomia. Myös mutkaputkea oli tehty viimeksi, joten me teimme sitä sitten vähän tänään.

Jalo näköjään väsyy ja kuumenee melko helposti. Toisaalta kai hyvä, että se käy kuumana tekemisen perään, mutta kun sillä keittää yli, eikä se sitten hillitse itseään. Tänään se pari kertaa karkasi toisen koiran perään. Hitto, miten noloa. Pentukurssillahan tässä toki olemme, mutta silti.

Sain paljon vinkkejä ja ohjeita kontaktin tekemiseen. Nyt tuntuu, että palaset alkavat loksahdella kohdilleen! (No joo, olen tainnut sanoa noin ennenkin, mutta jospa nyt ihan oikeasti...)Teimme A-estettä ihan matalana, ja Jalo meni kivasti ja osasi jo melkein pysähtyäkin oikein. Myös takaaleikkaukset sujuvat, jos itse taas muistan ohjata oikein. Plaah. Irtoamisen kanssa Jalolla on ongelmia, sitä pitää ehdottomasti treenata.

Keppejäkin teimme nyt toista kertaa. Jalo vähän törmäili verkkoihin mutta meni, kun vähän auttoi. Lopuksi olisi pitänyt tehdä ratapätkä, jossa oli mutkaputki, hyppy, takaaleikkaus ja lopuksi kepit. Koska Jalo ei ollut tehnyt mutkaputkea, aloitimme ihan vaan sillä. Kun se sujui, otimme putken, hypyn ja takaaleikkauksen. Siinä vaiheessa Jalo alkoi olla selkeästi sen verran väsyksissä, että jätimme meidän osaltamme tähän. Kelpo suoritus tämäkin.

Jalo aloitti nukkumisen jo autossa. Kotona Jekku haluaisi kovin leikkiä, mutta Jalosta ei nyt siihen ole. Huomenna on Jekun vuoro päästä treeneihin. Täytyy nyt ottaa kontaktit sen kanssa edelleen ihan tehotreeniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti