sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mynämäki KR 18.5.2013

Eilen ei ollut oikein Luupää-tiimin päivä Mynämäen näyttelyssä. Jekun lisäksi Luupäitä edustivat Demi (L. Demoni) ja Hani (L. Hirmumyrsky). Yhteensä schipperkejä oli paikalla kahdeksan. Kaikille Luupäille napsahti EH. Eipä siinä, erittäin hyvähän sekin on. Meillä vaan on ollut muutaman näyttelyn pituinen ERI-putki, joten EH nyt vähän himmentää linjaa. Mutta ei se mitään! Ihan kivan arvostelun Jekku sai silti:

Hyvän kokoilen, hieman pitkärunkoinen uros. Hyvä luusto. Oikealinjainen pää, joka saisi olla ilmeeltään urosmaisempi. Tummat kovin pienet silmät, lähekkäin olevat korvat. Hyvä kaula ja selkä, pitkä lanne. Hyvä häntä, pyöreä runko. Hyvä raajarakenne. Hyvä sivuliike, leveät etuliikkeet. Hyvä karvan laatu.

Tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Hän mainitsi leveistä tai väljistä etuliikkeistä muistaakseni muillekin. Mitä ne sitten ikinä tarkoittavatkaan.

Seuraava näyttely on sitten kesäkuussa Salossa, sitten heinäkuussa Karjaalla ja elokuussa Turussa. Tuonne Karjaalle ajattelin ilmoittaa myös ainakin Romun. Tosin pitäsi ehkä ehtiä treenaamaan joihinkin mätsäreihin ennen sitä.

Bongasin muuten näyttelypaikalta ainoan mudien edustajan ja menin tietysti tekemään tuttavuutta. Kertoessani, että meillä on kaksi pentua kotona, mudin omistaja arvasi heti niiden nimet ja kertoi lukevansa blogia! Että terveisiä vaan :) Olipa kiva kuulla, että tämä blogi on löydetty.

Lopuksi taas Katin ottamia kuvia näyttelystä.


Jekku kulkee ihan nätisti...


...ja seisoo kieltä näyttäen...


...ja näyttää lopuksi, mitä mieltä todellisuudessa on meiningistä.

1 kommentti:

  1. Jeps, täällä ollaan ruudun toisella puolella!

    t. Johanna ja Hyrsky

    VastaaPoista