lauantai 13. elokuuta 2011

Elonäyttely, EH

Tänään oli vuorossa Turun Elonäyttely. Ilma suosi, sillä oli aurinkoista, mutta ei liian kuuma. Schipperkejä oli kaiken kaikkiaan 16, joista Jekun kanssa junnuissa kolme. Jekku sai tulokseksi EH:n, joka on siis ihan, tai oikeastaan erittäin, hyvä. Tässäpä arvostelu:

13.8.2011 Turun Elonäyttely, tuomari Gunnel Holm:
Hyvän tyyppinen, korvat hieman liian lähellä toisiaan. Hyvä purenta. Liian suora ylälinja. Hyvät takakulmaukset. Saisi liikkua paremmin edestä.

Eli ihan sinänsä hyvä arvostelu. En tiedä, mitä noiden liikkeiden kanssa pitäisi tehdä, sillä niistä huomautettiin viimeksikin. Viimeksi sain kehotuksen luopua valjaista ja treenata liikkumista pyörällä. Nyt hankin sitten ihan tavallisen pannan, josko siitä olisi vähän jotain apua. Mielestäni Jekku ei tällä kertaa oikein esiintynyt edukseen, tai ainakin Pöytyällä se esiintyi nätimmin. Nyt se ei olisi malttanut seistä paikoillaan ja liikkuminenkin oli hieman jähmeää. Mielenkiintoisinta on, että ensi viikolla menemme näyttelyyn Nokialle, missä on sama tuomari. Saa nähdä, mikä on lopputulos viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti