lauantai 21. tammikuuta 2012

Leikin loppu?

En nyt oikein tiedä, pitäisikö olla huolestunut jostain, vai onko tämä ihan normaalia. Jekku nimittäin ei ole enää niin leikkisä kuin ennen. Se vaikuttaa kyllä kaikin tavoin pirteältä ja kotona jaksaa leikkiä, vaikka toisaalta aika paljon. Ulkona se sen sijaan ei enää juuri välitä muista koirista. Tämä alkoi vasta pari päivää sitten. Kiinnitin huomiota siihen, että Jekku kyllä käy tervehtimässä toista koiraa, mutta jatkaa mieluusti jo matkaa. Tänään sitä ei huvittanut edes tervehtiä yhtä vanhaa tuttua. Toinen koira puolestaan yritti kaikin keinoin saada Jekku leikkiin, mutta Jekku ei lämmennyt.

Näimme aamulenkillä myös sellaisen vähän isomman koiran, jolle Jekku alkoi murista ja ärhennellä. Toinenkin koira vähän sitten ärähti Jekkulle. Mielestäni se ei kuitenkaan tehnyt muuta kuin ärisi, mutta äkkiä Jekku alkoi uikuttaa ja valittaa ja vetäytyi kauemmas. Pelästyin melkoisesti. Se uikutti kyyryssä vielä hetken toisen koiran jo jatkettua matkaansa. Mutta sitten Jekku yhtä äkkiä kuin alkoi uikuttaa myös tokeni siitä. Jatkoimme matkaamme täysin normaalisti. Minun mieltäni vaivaa yhä, mistä tuo reaktio johtui. Kotona vielä tutkin ja tunnustelin Jekkua, mutta mikään kohta ei aristanut. No, täytyy nyt tarkkailla sitä jatkossa.

Maanantaina alkaa agility, jee! Maksoin myös kausikortin sellaiselle Hitti-areenalle, jonne saa mennä vapaasti treenaamaan sen ollessa tyhjillään. Sovimme, että menemme jo aiemmin mainitsemani Viiru-bordercollien kanssa sinne yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti