tiistai 19. marraskuuta 2013

Takaakiertovalssailua

Eilen teimme tekniikkatreeneissä takaakiertovalssia. Hitsi, että noita takaakiertojuttuja on paljon! Toisaalta ei se mitään, tykkään ihan tehdä niitä. Tuntuu, että niissä onnistun. Tai onnistumme. Vähän paremmin ja kauempaa Jekku saisi kyllä irrota. Nyt ongelmaksi tulee se, etten minä enää erota, mikä on mikä: takaakiertovalssi, twist, saksalainen... Niin ja päällejuoksukin vielä. Kun siinäkin saattoi tehdä takaakierron. Vai saattoiko? Niin, olen ihan ulalla. Enkä varsinkaan enää hahmota, mitä tekniikkaa pitäisi missäkin kohtaa käyttää. Tässä menee nyt liian abstraktin matemaattiseksi, kun pitäisi miettiä, mistä kulmasta koira lähestyy tai voi johonkin tiettyyn ohjaukseen tulla. Aargh! Lopputulemana eilisestä siis se, että teimme kyllä, mutta en tiedä, teimmekö juuri takaakiertovalsseja, vai jotain ihan muuta.

Toisena juttuna oli sitten ulospäin kääntyminen putkesta. Kivasti Jekku toimi ja kääntyi juuri niin kuin piti. Ehkä vähän tiukemmassa kulmassa voisi vielä tarvittaessa kääntyä. Jekulle tuli myös melko totaalinen hyytyminen putkiharjoittelussa. Se alkoi haistella taas lattiaa, eikä ollut kuulevinaankaan kutsujani. Nyt pitäisi ihan oikeasti saada tuo hierojalle. Pelkään, että orastava kisauran aloitus jää väliin Jekun mahdollisten jumitusten takia. Ja sen sijaan, että surkuttelen asiaa täällä, voisin ihan oikeasti ryhtyä tuumasta toimeen ja varata sen ajan.

Jalon kanssa tein illalla vähän tokoa kotona. Paikalla olo toimii nyt melko kivasti (ainakin kotioloissa siis), mutta seuraaminen junnaa yhä paikoillaan. Ja noin kotona tehtynä se ei tarvinnut istu-maahan -käskyissä käsiapuja, vaan teki reippaasti. Nyt pitäisi vielä treenata niin, että Jalo tekee liikkeet sivullani. Nyt olemme tehneet vain niin, että itse olen sen edessä.

Perjantaina Jekulta jää treenit väliin, kun ATT:lla olisi epikset. Olisi myös hyvä mahdollisuus mennä itse kisaamaan, mutta me suuntaamme saaristoon viikonlopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti