torstai 13. syyskuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt...

Olemme nyt käyneet viikon sisällä pari kertaa metsässä. Me ihmiset lähinnä sienestämässä, mutta siinä samalla Jekku on päässyt sinne kirmailemaan. Se tuntuu nauttivan, kun saa hyppiä kaatuneiden puunrunkojen yli ja kieriä mättäillä. No, okei, se pyörii mättäillä vain, jos niissä on jotain iljettävää. Kuten etanan tai madon raato, tai jotain, jonka alkuperää en edes halua tietää.

Ensimmäisellä metsäreissulla Jekku haahuili itsekseen välillä jonnekin näkymättömiin, mutta tuli kyllä kutsusta takaisin. Toisella kerralla se selkeästi katsoi enemmän meidän peräämme ja tuli itse käymään luona ikään kuin ilmoittautumassa. Molempien reissujen päätteeksi sille on uni maistunut.

Minusta on tullut ihan sienihullu! Olen aivan intona kaikista kantarelleista ja suppiksista, jotka tosin ovat vielä melko pieniä. Suunnittelen jo seuraavaa reissua metsään. Kohta tosin en saa sieniä enää mahtumaan minnekään, sen verran niitä jo parilta kerralta tarttui mukaan.

En ole tainnut kommentoida viime viikon aksatreenejä mitenkään... No, ehkä teen niistä oman postauksen ja summaan ne ja tämän päivän treenit sitten kerralla.

Pahoittelut muuten kuvattomuudesta! Tylsää, kun on pelkkää tekstiä. Kuvattomuus johtuu kahdesta syystä: ensinnäkin kuvaaja on ollut vähän laiska, toiseksi tietokoneessa on jokin ongelma. Kun olen yrittänyt ladata kuvia, nettiyhteys katkeaa. Tämä sama tapahtuu myös, jos yritän liittää kuvia sähköpostiin. Missä vika? Osaisiko joku auttaa? Vai ovatko kuvat sitten vain kertakaikkiaan liian isoja liitettäväksi? Mutta kun ennen homma on pelannut. Ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti