maanantai 3. syyskuuta 2012

Hipsuttelua

Sillä lailla. Viime treeneihin toi ryhmätoveri sitten videokameran tarkoituksenaan kuvata meidän suorituksiamme. Eipä sillä, hyvä ideahan se on, hieman pelottava vain. Inhoan itseni katsomista ruudulta (oman äänen kuuleminen menee kyllä kauheudessa tuonkin ohi). Ymmärrän ja myönnän, että kun näkee oman suorituksensa jälkikäteen videolta, näkee, missä meni vikaan. Ja onhan se hyvä nähdä sekin, miten koira siellä radalla kulkee.

Kun videot sitten lopulta tulivat ryhmällemme julki, otin ihan lasin viiniä tykö, että uskaltauduin videon katsomaan. Ei se sitten ihan niiiiin kamalaa ollutkaan, mitä pelkäsin. Jekku menee ihan kivasti, kunhan minä juoksisin enkä hipsuttelisi menemään. Videon kuvannut ryhmäläinen totesikin, että haluaisi joskus nähdä minun juoksevan!

Teimme viimeksi takaaleikkausharjoituksia. Kolme estettä, putki, este, putki, este, putki ja kolme estettä. Ekan putken jälkeen piti siis tehdä takaaleikkaus ja ohjata koira hypylle ja sieltä putkeen. No, meillä tuo ei ihan niin putkeen mennyt. Sain ohjeistukseksi, että voisin pontevammin kannustaa Jekkua esim. sanomalla "mene, mene!" ja ehkä toistamalla "putkeen"-käskyä enemmän. Kaikkein tyytyväisin olin radan loppuun ja kolmeen viimeiseen esteeseen. Niille Jekku haki hyvin. Ja nyt tätä kirjoittaessani vasta tajusin, että kas, kyllähän me suoriudumme jo 11:n esteen radasta, jos ei kunnialla, mutta läpi kuitenkin. Eli onhan tässä nyt jo jotain edistystä tapahtunut, vaikka välillä ei tunnukaan siltä.

Toisella kierroksella oli muuri, este, puomi, este, putki, este, rengas ja este. Voi olla, että unohdin jonkun putken välistä, mutta kuitenkin. Puomille Jekku hakeutuu mielellään. Kun olimme tehneet radan alkupätkän ja jäin juttelemaan kouluttajan kanssa, Jekku kiipesi kahdesti itsekseen puomille. Minun oli pakko ottaa se syliin, ettei se lähtisi huitelemaan sinne ihan omia aikojaan.

Kaikenkaikkiaan olen ihan tyytyväinen taas noihin treeneihin. Jos joskus olemme sillä tasolla, ettei meno näytä ihan kauhealta räpellykseltä, voin harkita videon linkittämistä tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti