keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Barffausta?

BARF on lyhenne sanoista Biologically Appropriate Raw Food (Biologisesti sopivaa raakaa ravintoa) tai Bones And Raw Food (Luita ja raakaa ravintoa) (Lähde: http://www.musch.fi/musch-barffaus) ja se on meille entuudestaan melko vierasta. Nyt itseäni jotenkin hämää, että lyhenteellä on kaksi eri selitystä, vaikkakin samansuuntaisia ne ovat molemmat.

Tähän asti olen syöttänyt Jekulle vain ja ainoastaan kuivaruokaa, johon välillä olen lisäillyt esimerkiksi jauhelihaa. Eräs koiratuttumme ainakin barffaa ja häneltä olen kuullut siitä tarkemmin. Jossain vaiheessa aloin miettiä, josko kokeilisin joskus osittaista barffausta Jekullekin. Vaikka niin, että osa ruoasta koostuisi yhä nappuloista, osa sitten voisi olla barf-sisältöistä. Ei se taida ihan barffin sääntöjen mukaan mennä, mutta kun täydellinen barffaus vähän pelottaa vaivalloisuudellaan.

Nyt barffauksen kokeilemiseen tuli oiva mahdollisuus!

MUSCH uusi BARF Kana-ateria

Blogeissa ja sosiaalisessa mediassa leviää kulovalkean tavoin MUSCH-tuotteiden mainos, joten pitihän minunkin tähän lähteä mukaan! Nyt siis barffauksen kokeileminen on helppoa, kun postauksella saan lunastaa viisi ilmaista ateriaa.

Katsotaan, mitä Jekku tykkää ja saako barffaus meidän osaltamme jatkoa.

Koirapentu - MUSCH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti