sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Rauhaa ja riekuntaa

Kulunut viikko on ollut täällä osoitteessa todella rauhallinen. Minulla on hieman stressiä opiskeluista ja töistä, enkä ole ihmeemmin jaksanut valitettavasti Jekun kanssa mitään puuhailla maanantaisen agilityn jälkeen. Mies meni ja nyrjäytti nilkkansa, joten olen ollut päävastuussa Jekun ulkoilutuksestakin. Välillä iltaisin olemme vähän yrittäneet tehdä jotain tottelevaisuusjuttuja, jottei Jekku ihan tylsistyisi.

Viikonloppu oli kuitenkin vilkkaampi. Kasvattaja-Anita on myös Tupperware-esittelijä, joten pidimme meillä Tupperware-kutsut. Jekku oli ihan liekeissä kaikista uusista ihmisistä. Muuten meni ihan kivasti, mutta ystäväni pientä vauvaa Jekku ihmetteli. Sitä jotenkin suunnattomasti häiritsi ja kuitenkin kiinnosti ystäväni sylissä ollut vauva ja Jekku olisi ihan väkisin halunnut pompata pikkuista tervehtimään. Välillä pidin Jekkua sylissä ja pari kertaa laitoin sen makuuhuoneeseen rauhoittumaan. Kutsuilta Jekku lähti äitini mukaan, sillä me Miehen kanssa menimme kaverimme synttäreitä juhlistamaan.

Jekku oli ollut äitini luona ihan kiltti ja rauhallinenkin. Tänään olivat kuulemma vähän pallotelleet ja leikkineet. Tai ehkä vähän enemmänkin, sillä Jekku on nyt illalla ollut ihan sippi. Se ei ole tehnyt mitään kolttosia (sen jälkeen kun olin pelastanut muistitikkuni sen hampaista...) eikä suuremmin halunnut edes leikkiä. Se on vaan vaihdellut nukkumapaikkaa tasaisin väliajoin. Ihan kiva välillä näinkin. Huomenna se pääsee kuitenkin agilityyn taas riekkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti