perjantai 21. lokakuuta 2011

Kipeilyä, osa 2

Jekku oli taas eilen vähän kipeä: aamulla se oli ensitöikseen oksentanut ja sen jälkeen se tuli sänkyyn makoilemaan. Olisi siis ollut Miehen vuoro aamu-ulkoiluttaa se, mutta Jekku ei ollut suostunut tulemaan edes syömään. Itse jäin autuaasti nukkumaan Miehen lähtiessä kouluun. Mies sitten laittoi minulle viestin, että Jekku on oksentanut, muttei syönyt tai ulkoillut.

Herättyäni yritin tarjota sille ruokaa, mutta ei kelvannut. Uloskaan se ei olisi viitsinyt millään lähteä, mutta tuli sitten kuitenkin, kun maanittelin. Emme päässeet kovinkaan pitkälle. Jekku vaan seisoi hölmönä paikoillaan, vähän haisteli ja etsi ruohoa. Sitä vaan on tähän aikaan vähän heikosti tarjolla. Jostain pudonneiden lehtien alta se kuitenkin ruohoa löysi ja sitä laidunsi. Hetken kuluttua se sitten oksensi.

Kotona laattailu jatkui. Mikä ihme siinä on, että koiran on oksennettava mieluiten sänkyyn tai sohvalle?? Jekku makoili melkein koko päivän eteisessä, mutta oksentamaan se tuli sohvalle. Toisella kerralla olin itse vieressä, arvasin ennusmerkit ja siirsin Jekun lattialle. Huoh.

Seuraavana aamuna kaikki oli taas hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti