tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hiljaiseloa

Kylläpä vaan on huhtikuu vierähtänyt hiljaisissa merkeissä. Huhtikuu ei kuulu mitenkään suosikkeihini, päin vastoin, minusta huhtikuu on kuukausista julmin. Onneksi se on jo puolessa välissä. Ja pian se on pääsiäinen ja heti perään vappu, joten huhtikuu on pian jo selätetty!

Itselläni on nyt mennyt jo parin viikon treenit ohi flunssan ja yskän takia. Koiratkin ovat, raukat, joutuneet tyytymään hieman lyhyempiin lenkkeihin ja pieneen kotitokoon. Eilen olin pitkästä aikaa vähän pidemmällä kävelyllä niiden kanssa. Jospa tämä tästä.

Perjantaina meillä on treenit, vaikka pyhä onkin. Ja hyvä että on treenit, sillä maanantaina me starttaamme Jekun kanssa kakkosissa! Vähän jo jännittää ja hirvittää. Pitäisi myös alkaa hiljalleen katsella ja suunnitella tulevia kisoja. Nämä ovat nyt viimeiset ATT:n kisat ennen syksyä, joten nyt on vähän pakkokin sitten laajentaa reviiriä. Kuun lopulla matkaamme Lahteen näyttelemään, pitkästä aikaa sitäkin. Toukokuussa on luvassa Jekulle yksi näyttely ja Jalolle paimennusta ja BH-kurssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti