sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ekoilla treffeillä

Nimittäin tämän vuoden ekoilla schipperketreffeillä kävimme tänään. Tuntuu, että on jo rutosti aikaa siitä, kun viimeksi olemme treffeillä olleet. Tammi- ja helmikuut ovat jääneet meiltä väliin. Onneksi tänään pääsimme paikalle.

Ihan ekoilla treffeillä oli muutama muukin, sillä paikalle oli saapunut ostajaehdokkaita kuukausi sitten syntyneille Luupään K-pennuille. Maariassa riitti vilskettä ja vipinää, kun siellä temmelsi kymmenisen sipua, yksi mudi, yksi corgi ja kymmenisen mitteliä. Bonuksena vielä olisi ollut shelttejä, jotka myös omistajineen olivat meinanneet kokoontua Maariassa, mutta nähtyään meidän hurjan joukkomme he päättivät siirtyä toisaalle.

Tällä kerralla emme kiertäneet mitään lenkkiä, vaan kävelimme vaan suoraa tietä jonkin matkaa. Koirat saivat irroteltua kyllä ihan kiitettävästi siinäkin matkalla. Yhden kerran Jekulle meinasi tulla kähyä jonkun kanssa, mutta ei mitenkään pahasti. Jalo oli todella kiltisti. Hienosti se osaa pienempiensä kanssa leikkiä. Tunnin verran koirat irrottelivat, sitten pakkauduimme autoihin ja osa vielä suuntasi Anitan luo pentuja ihailemaan.

Itse lähdin karavaanin mukana Auraan. Pennunostajaehdokkaita oli siis kolme autokuntaa, sitten minä, Hanin ja Demin omistajat Kati ja Jesse sekä isäkoira-Skipperin omistaja. Pennut olivat ihania, kuinkas muuten! Tosin osuimme sellaiseen hetkeen, kun heillä oli päivälepo meneillään. Ne olivat siis hyvinkin rauhallisia. Itse lähinnä kuikuilin pentuaitaukseen, ihan lopuksi tungin niitä vähän hipelöimään. Toivottavasti ehdin vielä vähän palluttamaan pentusia ennen kuin ne lähtevät vallottamaan maailmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti