keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pikatreffit

Tänään oli taas kuukausittaisien treffien aika. Sää ei oikein suosinut, eikä Anitakaan päässyt paikalle. En edes tiennyt, onko ketään tulossa ensinkään. Mutta koska me kerran sopi, päätin lähteä. Ajattelin, että jos muita ei ilmaannu, menen sitten vaikka metsään Jekun kanssa.

Mutta tulihan sinne sitten muutama muu! Iipi eli Iita-äiskä ja Pimu ja heidän kyydissään uusi tuttavuus Piki. Sitten tuli vielä pikku-Vili. Kyllähän tuollakin poppoolla kinkerit saatiin kasaan.

Pimu oli lopettelemassa juoksujaan ja Iita aloittelemassa, joten saattoi arvata, että pojat kävivät kuumina. Jekku ja Vili eivät kuitenkaan rähisseet keskenään, vaikka kilpakosijoita olivatkin. En tiedä, onko Vili sitten sen verran nuorempi vai mikä siinä on, mutta hyvä tietysti näin. Vili ihastui ihan valtavasti Pimuun, Jekku koitti härskisti iskeä omaa äitiään. Molemmat tytöt olivat kyllä sen verran omanarvontuntoisia, että antoivat nuorille kosiskelijoille äkkiä lähdöt. Ja sekös lisäsi Jekun intoa.

Uusi tulokas Piki ei oikein menosta välittänyt. Kävelimme tuttuun tapaamme erään tien päähän ja jäimme sinne hetkeksi seisoskelemaan. Kotvan kuluttua Piki sai tarpeekseen ja lähti kohti parkkipaikkaa. Mekin sitten hiljakseen käännyimme ja palasimme samaa tietä kuin olimme tulleetkin. Treffit olivat siis tällä erää hieman lyhyemmät kuin yleensä, mutta ei se mitään, pääasia, että koirat pääsivät taas kirmailemaan. Toivottavasti ensi kuussa olisi porukkaa taas enemmänkin paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti