perjantai 18. tammikuuta 2013

Treenitauko, osa 2

No niin, eilen sitten treenit oli peruttu pakkasen takia. Eipä siinä, parempi noin. Illalla oli pakkasta -15, ja ryhmässä sovimme, että raja on -12. Ei tuolla pakkasella olisi koiraa saanut kunnolla lämpimäksi tai pidettyä sellaisena. Tämä vilukissa kiittää. Se vaan, että nyt on sitten taas tullut se parin viikon tauko, jonka jälkeen aloittaminen on aina hankalampaa. Toivottavasti pakkaset hellittävät, että pääsisi ensi viikolla taas itse asiaan. Anoin nyt avaintakin hallille, että pääsisi itsekseen treenaamaan.

Huomenna olemme menossa Turun KV-näyttelyyn Jekun kanssa. Kuulin tosin ikäviä uutisia, että Turussa on kennelyskää liikkeellä, ja mikäs sen tehokkaampi paikka saada se, kuin tuollainen iso näyttely. En tiedä, mitä kikkoja pitäisi yrittää tehdä, että pystyisi taudilta välttymään.

Tähän viikkoon ei ole juuri muuten ihmeempiä mahtunut. Maanantaina oli doboa, jossa Jekku ei aivan oma itsensä ollut. Se ei oikein jaksanut keskittyä, eikä edes totellut kunnolla. Ninakin kommentoi, ettei Jekku ole ihan ennallaan. En tiedä, painoiko mielessä vielä sunnuntaiset treffit, vai mikä lie. Toisaalta ko. paikassa oli ollut mätsäri viikonloppuna, eli ehkä oli vaan niin paljon uusia hajuja taas kerran. Täytyy katsoa, miten se tekee ensi maanantaina. Kotona Jekku sen sijaan on ollut pirteämpi ja leikkisämpi kuin aikoihin.

Palaan huomenna sitten näyttelyn tulosten merkeissä asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti