sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Salo RN 9.6.2013

Tänään oli vuorossa Jekun vuoden kolmas näyttely Salon ryhmiksessä. Oli kyllä huikea näyttelypäivä Luupäille! Schipperkejä oli ilmoitettu 17, joista Luupäitä neljä.


Kuvassa Demi (L. Demoni), Hani (L. Hirmumyrsky), Jekku (L. Elämän Ilo) ja Ciba (L. Chevroletmimmi).

Koska koiria oli paljon, en lähtenyt sen suuremmin odotuksin kehään. Kuten alussa mainitsin, menestys oli silti hienoa! Jekku sai ERIn, sijoittui avoimen luokan uroksissa toiseksi ja sai SA:n. Paras uros -kehässä se oli lopulta kolmas ja sai varasertin. Loistavaa! Tuomarina toimi irlantilainen Marie Bailey, ja arvostelu kuuluu lyhykäisyydessään näin:

"Oikein hyvä profiili, hyvä pää. Ihastuttavat tummat silmät. Oikea purenta. Hyvä ylälinja. Liikkui oikein hyvin."



Tuomari jakoi ERIä ihan urakalla, joten sellaiset heltisivät niin Hanille, Demille kuin Ciballekin. Lopulta Demi räjäytti pankin ollen paras narttu ja VSP! Aivan mahtavaa! Onnea Demille ja Katille, sekä tietysti Jesselle ja Hanillekin! :)

Itselleni tulee tällaisista onnistumisista aina sellainen olo, että tekisi mieli mennä jo pian seuraavaan näyttelyyn. Hitsi, kun pitää olla näin laiska ja saamaton. Ilmoitin Jekun jo aiemmin Turun Elonäyttelyyn ja Helsingin erikoisnäyttelyyn. Nyt sitten pohdin, lähtisinkö vielä jonnekin tämän vuoden aikana.

Oli kyllä mukava aamupäivä luupäisessä seurassa. Jekkukin osasi ottaa yllättävän rennosti kehän laidalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti