torstai 10. kesäkuuta 2010

Uusia tuttavuuksia

Tänään oli vilkas päivä. Ensin aamupäivällä ystäväni tuli kylään Helmi-tollerin kanssa. Helmi on (jos nyt oikein muistan) viiden kuukauden ikäinen ja Jekkua kovasti paljon isompi. Helmi on myös täynnä virtaa ja vauhtia, joten Jekkua pelotti. Aluksi Jekku oli sylissäni ja murisi kovasti. Laskin Jekun lattialle, mutta ei tuttavuuden tekemisestä meinannut tulla mitään. Helmi olisi halunnut leikkiä, mutta Jekku vain murisi ja yritti näykkiä. Huomenna Helmi on tulossa päiväksi tänne hoitoon. Apua!

Iltapäivällä lähdimme Miehen vanhempien luo näyttämään Jekkua. Kuten odotettua, he olivat aivan myytyjä ja ihastuksissaan. Heillä on belgianpaimenkoira groenendael Musti, joka on 11-vuotias vanhaherra. Aluksi pojat haistelivat varovaisesti toisiaan, mutta Musti vaikutti heti alusta alkaen lempeältä. Ensin Jekku vähän arasteli, mutta myöhemmin heistä tuli ihan kavereita ja he leikkivät pitkään. Musti on itselleni todella rakas koira, joten oli ihanaa huomata, että Jekku ja Musti tulivat niin hyvin juttuun. Miehen äiti otti telmimisestä myös videota, jonka yritän jossain vaiheessa saada tänne.

Eilen piti leikata Jekun kynnet, mutta se unohtui. Ajattelin, että teemme sen tänään illalla. Mutta nyt, kun tulimme Miehen vanhempien luota kotiin, Jekku oli niin väsynyt, että kömpi sohvan alle nukkumaan. Eli se siitä kynsien leikkuusta. Huomenna uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti