sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Tähdelliset treffit

Perjantaina käytiin moikkaamassa Jekun siskoa Staraa. Ajattelin, että olisi kiva, että Jekku saisi leikkiä jonkun toisen, mutta kuitenkin tutun ja turvallisen koirakaverin kanssa. Niinpä ehdotin sisarustreffejä. Toki täällä kaupungissakin toisia koiria tapaa, mutta leikkiminen on vähän vaikeampaa.

Sisarukset tervehtivät toisiaan iloisesti, ja sitten lähdimme läheiselle kentällä, jossa pennut saivat leikkiä vapaasti. Huh sitä vauhtia ja ärinää ja murinaa. Kivaa tuntui olevan. Kun olimme lähdössä takaisin kotiin, näimme vielä vanhaenglanninlammaskoiran. Siinäpä vasta rajun näköinen ja kokoinen kaveri! Ihan kiltti ja rauhallinen se oli kyllä ja Jekku uskaltautui jopa hyppimään sitä vasten ja haastamaan leikkimään. Jekku tuntuu olevan kyllä ihan rohkea, joskus jopa vähän tyhmänrohkea. Haastaa nyt leikkiin koiraa, jonka pää on isompi kuin Jekku. Staraa tuo iso koira hieman pelotti.

Eilen ja tänään Jekku oli ensimmäistä kertaa hoidossa. Meidät oli kutsuttu juhliin, joissa arvelin menevän myöhään, joten veimme Jekun äitini luo. Se oli ollut ihan hyvin ja kiltisti, eikä ollut edes itkenyt peräämme. Tänään se meinasi pakahtua riemusta, kun kävimme sen hakemassa. Illalla Jekku saa harjoitella yksinoloa, kun menemme elokuviin. Tähän asti se on ollut yksin vasta n. 30-45 minuuttia.

Perjantaina punnitsin Jekun henkilövaa'alla. Painoa on jo noin kolme kiloa! On se kyllä kasvanut jo hurjasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti