lauantai 1. elokuuta 2015

Jokaiselle jotakin

Eilen oli hieman harmaa päivä, vaikka onneksi lähes sateeton sellainen. Olemme tällä hetkellä ikään kuin asumuserossa Miehen kanssa: hän on Jalon ja Romun kanssa vanhempiensa tiluksilla, minä olen Jekun kanssa kaupungissa. Mutta jotta tapaisimme edes joskus, menimme taas eilen koirauimarannalle.

Keli oli, kuten mainitsin, hieman harmaa. Vähän tihkutti vettä mennessä, mutta ei sentään pahasti. Ja kun tuolla keikalla nyt kastui joka tapauksessa, niin samapa kai se. Sen verran kalsea ilma oli, että emme viipyneet niin kauaa kuin viimeksi. Viskelimme taas veljeksille keppejä. Edelleen Romu nouti niitä kauempaa Jalon jäädessä rannalle ruikuttamaan. Tai siis rantaveteen. Kova hinku silläkin oli, mutta ei se sitten kuitenkaan kauemmaksi irronnut. Molemmat kyllä oikein sukelsivat pari kertaa kepin perässä.

Alkuillasta oli onneksi Jekun vuoro päästä touhuamaan: olimme nimittäin sopineet treffit taas Sofi-ranskiksen kanssa. Aluksi tyypit ottivat spurtteja ihan kivasti, mutta sitten touhu hyyty.i. Jekku oli jotenkin poikkeavan paljon omilla teillään Sofin taas seuratessa meidän kintereillämme. Pari spurttia Jekku otti Sofin kanssa niin, että häntäkin suoristui. Lopulta minun piti kuitenkin ottaa Jekku kiinni, kun se haahuili niin omia menojaan.

En minä nyt niin kysellyt, että oliko koirilla kivaa, mutta ainakin itselle tuli taas kiva olo, kun kaikki koirat saivat vapaata temmellystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti