keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ihanat pojat rannalla

Päätimme eilen Miehen kanssa, että viemme tänään Jalon ja Romun uiskentelemaan. Illalla vähän sateli, joten Mies kysyi, että menemmekö, vaikka aamullakin sataisi. Totesin, että mennään vaan. Satoi tai ei, tuolla reissulla kastuu kuitenkin. Mutta katso: aamulla paistoi aurinko ja olikin jopa lämmintä!

Jekku jäi kotiin, koska a) se ei edelleenkään tule toimeen Romun kanssa ja b) se ei ylipäätään ui. No, Mies, minä ja veljekset suuntasimme Ruissalon koirauimarannalle. Saaronniemeen on rakennettu myös uusi koirapuisto, jossa on omat puolensa isoille ja pienille koirille. Päätimme päästää pojat hetkeksi sinne lämmittelemään. Ehdoton kunniamaininta muuten aitauksiin laitetuista vesipisteistä ja juomakupeista!





Ja sitten rannalle.

"Heitä jo se keppi" tuumaa Jalo.
"Grrr". Jalo oikeasti välillä murisi vedessä keppi suussaan
Kilpailu kepistä
Jalo voitti tämän erän
Huomatkaa Romun ilme!
Hauskaa tuntui olevan! Nuo olisivat varmasti jaksaneet jatkaa loputtomiin. Lopussa Jalo oikein tärisi, kun odotti niin kovasti keppiä lentäväksi. Oli mielenkiintoista myös huomata koirien erot: Romu menee rohkeasti aika pitkällekin hakemaan keppiä, kun Jalo jää lutraamaan rantaveteen. Romun uimataito on siis hyvä ja vakaa. Jalokin kyllä ui ihan hyvässä asennossa, kunhan uskaltautuu pidemmälle. Nyt Romun vanavedessä se meni hieman pidemmälle kuin yksinään. Yhtäkaikki, melkoisia vesipetoja nuo ovat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti