maanantai 10. elokuuta 2015

Turun Elonäyttely 8.8.2015

Viime viikonloppuna tuli oltua näyttelyissä oikein tuplana, kun ensin lauantaina oli Turun Elonäyttelyssä paimenkoirien päivä ja sitten sunnuntaina tuon samaisen näyttelyn yhteydessä pidettiin Unkarinpaimenkoirat ry:n erikoisnäyttely. Olin siis ilmoittanut Romun molempiin. Viikonloppu oli lämmin; meininki oli siis tyystin toista kuin viikkoa aiemmin Porissa.

Koska Romu jo valioitui, ei sillä varsinaisesti ollut mitään "haettavaa" Elonäyttelystä. Mutta ilmoittaessani sitä näyttelyyn en vielä tiennyt, olisiko tuo valio vai ei. Ajattelin tätä vähän sellaisena varmistuksena.

Tuomarina toimi unkarilainen Zsuzsanna Farkashazine Folkmann. Odotinkin mielenkiinnolla, mitä hän Romusta sanoisi. No, hän sanoi melko lyhyesti ja ytimekkäästi seuraavaa:
Very good size dog. Correct head proportions and teeth. Good front. Very good backline. Good angulated. Good balanced movement. 

Ja niinhän siinä sitten kävi, että Romu oli rotunsa paras! Neljännen kerran putkeen. Vau. Siinä kun oli urosten kilpailuluokka, tuomari totesi olevansa erittäin onnellinen. Ilmeisesti urokset sitten miellyttivät häntä kovasti.

Koska Turussa kerran olimme, päätimme oikein jäädä loppuun asti. Jopa Mies oli mukanamme kiltisti alusta loppuun. Vau. Ryhmässä emme sijoittuneet, eipä sillä että olisin sitä edes odottanut. Mutta ihan hienosti ryhmän voitti pumi, että unkarilaiselle meni voitto kuitenkin. Niin ja Luupään Grillitassu eli Milo oli ryhmän nelonen! Pahuksen hienoa!

Kirjoitan erillisen postauksen erkkarista ja yritän sen yhteyteen saada kuviakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti