sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Vuoden vikat

Tällä viikolla vetäistiin Jekun kanssa vuoden viimeiset treenit niin rally-tokossa kuin agilityssakin. Jalo on joutunut tyytymään ihan vain kotitokoiluun. Maanantaina olisi ollut viimeinen tekniikkatreeni, mutta se oli valitettavasti pakko jättää väliin.

Jos aloitetaan rally-tokosta. Siellä tuli taas pari uutta juttua. Hmm. Ainakin sivulle tulo oikealta ja saksalainen käännös. Hitto, olisi pitänyt heti merkitä nämä muistiin! Ai niin, ainakin spiraalia tehtiin edestakaisin. Tuo saksalainen käännös oli ehkä vaikeinta rally-tokossa tähän mennessä. Siinä siis ohjaaja kääntyy vasemman kautta ympäri ja samalla kääntää koiran ikään kuin vasemmalta vasemmalle. Pää meinasi mennä pyörälle, mutta kyllä se käännös onnistui. Tosin Jekku jää vähän turhan kauaksi minusta. Eli tässä pitäisi nyt saada sitä lähemmäksi. Vire sillä on tekemiseen hyvä, kuten Tuijakin totesi. Rally-toko vaikuttaa sellaiselta, että voisin siinä alkaa kilpailla Jekun kanssa sitten joskus, kilpailuviettinen kun näköjään olen.

Perjantaina oli sitten viimeiset agilityt. Edelliset kolme kertaa meiltä on jäänyt väliin, joten vähän jännitti, mitä tuleman pitää. Mutta hyvinhän se meni! Oli 20 esteen rata, jonka vetäisimme suorilta läpi. No, tuli siellä pari mokaa, mutta ei mitään sellaista, että vauhti olisi tyssännyt. Jo tämä oli melkoinen voitto ja onnistuminen! Erityisen iloinen olen alun vauhtisuorasta, jolla oikeasti oli vauhtia! Myös kepit meni molemmin puolin onnistuneesti, jihuu! Sain myös oivalluksia ohjaamiseeni useammankin esteen kohdalla. Jäi niin hyvä fiilis, taas kerran.

Nyt pitäisi sitten joululomalla päästä treenaamaan, varsinkin niitä keppejä. Tammikuussa, tammikuussa minä ilmoitan tuon kisoihin, nyt ei auta enää mikään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti