maanantai 30. joulukuuta 2013

Jouluräyhää

Jokunen päivä on jo joulusta kulunut, mutta ehdin päivitellä vasta nyt. Varsinaisesta joulurauhasta ei tykönämme voinut puhua, olihan yhteen kokoontuneena kuusi ihmistä ja neljä koiraa. Joten melkoiseksi joulräyhäksihän se meni. Tai ei tuota kokoonpanoa onneksi ollut kuin aattona. Ja silloinkin yleensä osa koirista pistettiin välillä pihalle riehumaan. Ja koska vettä satoi koko ajan kuin aisaa, olivat koirat myös sen mukaisessa kunnossa. En edes tiedä, montako pyyhettä aattona kului koirien kuivaamiseen.

Lahjaksi koirille tuli erilaisia herkkuja ja lelu, joka oli ehjä noin 25 minuuttia... Jalo on kyllä uskomaton tuhoamaan lelujaan. Toisaalta muilta mudisteilta kuulin, että tuokin on jo ihan hirmuisen pitkä aika, useat kun saavat lelun hajalle lähes sekunneissa. Minulle tuo 25 minuuttia on lyhyt aika, sillä Jekulla on yhä ehjänä leluja, jotka se on saanut pentuna.

Noin muuten olemme ottaneet rauhallisesti. Koirilla on, toivottavasti, ollut kivaa, kun ovat saaneet olla kanssamme, eikä niiden ole juuri tarvinnut olla yksin. Olemme pitäneet nämä joulunpyhät ja välipäivät pientä treenitaukoa, joka tosin loppui eilen kotitokoiluun. Agility jatkunee Jekulla tällä viikolla. Jalolle pitäisi ehkä kehittää jotain ohjattua toimintaa taas; luulen, että pelkkä kotitoko ei sitä kauaa tyytyväisenä pidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti