keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Rallia

Tänään oli toinen kerta rally-tokoa. Tuijalla on kyllä niin kiva käydä! En tiedä, miten ryhmiin osuukin jotenkin aina kivaa porukkaa, joista löytää samanhenkisiä juttukumppaneita.

Teimme jo heti rataa, joilla oli neljä tehtävää. Teimme siis kolmea erilaista rataa. Ekalla oli askeleita: 1, 2 ja 3, joiden välillä aina koira piti ottaa perusasentoon. Sitten oli spiraali vasemmalle ja käännös oikealle. Sitten oli spiraalia oikealle, koira liikkeestä maahan, koiran kiertämistä sen istuessa/ollessa maassa ja peruuttamista niin, että omistaja siis pakitti 1, 2 ja 3 askelta ja koira tuli istumaan eteen.

Melko mukavasti sujui! Vähän oli vaikeuksia, kun Jekun piti jäädä istumaan tai makaamaan minun kiertäessäni ympäri. Se meinasi väkisin nousta, varsinkin makuulta. Ennen rataharjoittelua minä myös laskin remmin maahan tajuten liian myöhään, että eihän niin olisi pitänyt tehdä, kun rally-tokossa alokasluokassa pitää pitää hihna kädessä koko ajan. No, yritin korjailla virhettäni, jos siitä nyt edes sellaista Jekulle koitui. Pakituksessa itselläni oli vähän hankaluuksia, kun en meinannut muistaa, pitikö koira ottaa perusasennosta eteen vai ei. No, ymmärsin sitten ihan itsekin jo kyltistä, että koiran piti tulla suoraan eteen.

Näin kahden kerran jälkeen tuntuu edelleen kyllä kivalta ja sellaiselta, mihin meillä voisi Jekun kanssa oikeasti olla jotain saumojakin! Jatkamme treenejä ja katsomme, miten homma lähtee sujumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti