sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Nyt alkaisi olla se hetki, kun voi katsoa tätä vuotta taaksepäin ja tarkastella, mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä. Samalla voisi tehdä varovaisen silmäyksen kohti tulevaa.

Tämä vuosi on mennyt koiramaisissa merkeissä. Koiraharrastus on melkolailla vienyt mukanaan. Keväällä jatkoimme agilityn alkeisjatkokurssilla ja sen loputtua jäimme odottamaan pienryhmäpaikkaa, joka irtosi vasta elokuussa. Kesällä olimme kuitenkin muutaman kerran kesäkurssilla. Agilityn myötä olen myös saanut paljon uusia tuttavuuksia elämääni. Innostus on tällä hetkellä melkoinen, mutta aivan alkutaipaleella olemme yhä. Suurin ongelma on oma sähläämiseni. Sen kun saisin kuriin, alkaisi varmasti sujua paremmin. Toinen ongelma on ne pirun kontaktit. Niiden suhteen tarvitsemme vielä paljon treeniä.

Muutamissa epiksissäkin olemme startanneet. Pari kertaa tuloksena on ollut nollarata, yhdellä kerralla 25 virhepistettä. Epiksissä olisi tarkoitus käydä keväälläkin.

Keväällä kävimme kokeilemassa lampaiden paimennusta. Ei ollut Jekun juttu se, kuten silloin kerroinkin, mutta tulipa testattua sitäkin sorttia.

Syksyllä innostuin kokeilemaan Jekun kanssa doboa. Sekin on hauskaa! Jatkamme nyt tammikuussa dobon jatkokurssille. Tuleepa omistajankin tehtyä vähän lihaskuntoharjoituksia sitä myötä.

Entäpä sitten vuosi 2013?

Haavenani olisi se virallisissa kisoissa starttaaminen. Olkoonkin sitten vaikka vuoden viimeisissä kisoissa, mutta kuitenkin. Toisaalta mitään ei saavuta, ellei uskalla asettaa tavoitteita.

Näytelmien suhteen on vähän ristiriitaiset fiilikset: mennäkö vai ei? Yhteen näyttelyyn, tammikuun Turun näyttelyyn, olen Jekun ilmoittanut. Ehkäpä menemme vielä pariin tässä lähellä olevaan näyttelyyn ensi vuoden aikana. Jos kummempaa menestystä ei irtoa, sitten saa niiden osalta riittää.

Olen myös miettinyt, että olisi mielenkiintoista käyttää Jekku luonnetestissä. Jos sopiva osuu kohdalle, harkitsen vakavasti Jekun ilmoittamista sellaiseeen.

Toiveenamme on myös yksi nelijalkainen perheenjäsen lisää.

Yhden uudenvuodenlupauksenkin teen: ensi vuonna aion alkaa valokuvata enemmän, jotta saisi kuvamateriaalia tänne bloginkin puolelle.

Oikein onnellista ja menestyksekästä vuotta 2013 kaikille! Jekkuilua palaa asiaan taas ensi vuoden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti