lauantai 15. joulukuuta 2012

Jouluiset treffit

Tänään treffattiin taas Maariassa Luupäisellä porukalla. Viralliset treffithän olisivat olleet viime sunnuntaina, mutta Anita oli kanssani Helsingin näyttelyssä, joten treffejä päätettiin siirtää viikolla. Tällä kertaa tarkoitus oli kokoontua tosiaan ihan vaan Luupäiden kesken, paria poikkeusta lukuun ottamatta.

Keli oli jäätävä: pakkasta ei ollut paljoa, mutta jäätävä tuuli sai sään vaikuttamaan kylmemmältä kuin se oikeasti oli. Onneksi glögi lämmitti sisäisesti ja piparit ja konvehdit psyykkisesti. Luupäät saivat lisäksi Anitalta pienet joululahjat, joista Jekku sai kotona jo yhden syötäväkseen.

Oli mukavaa treffata! Mehän emme ole olleet treffeillä varmaankaan kesän jälkeen. En tiedä, johtuiko pitkästä treffitauosta vai mistä, mutta Jekku oli aikamoinen riitapukari. Sille tuli kiistaa niin Velmun, Vilin kuin Milonkin kanssa. Toisaalta se rauhoittui heti, kun sen kävi erottamassa tappelukaveristaan. Ei se jäänyt haastamaan riitaa, vaan jatkoi juoksentelua muiden kanssa, kunnes taas joku osui ärsyttävästi liian lähelle.

Koirat saivat juoksennella umpihangessa, mikä varmasti teki hyvää kaikkien lihaksille. Muutenkin oli tietysti kivaa, että koirat pääsivät juoksentelemaan keskenään. Olen kyllä iloinen, että tuli otettua Jekku juuri tuolta. Viime sunnuntaina juuri puhuimme Anitan kanssa, että koiran kaupanpäälle tuli kasvattaja. Olen siitä iloinen. On hienoa, että kasvatit omistajineen ovat tekemisissä kasvattajan kanssa tällaisten treffien merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti