perjantai 28. joulukuuta 2012

Välipäivän aksailut

ATT:lla on varsinaisesti joulutauko treeneistä, mutta kouluttajamme Taina ystävällisesti lupasi vetää treenit tänäänkin. Meitä olikin paikalla kaikkiaan viisi koirakkoa, eli ihan hukkaan ei mennyt. Paitsi ehkä meidän osaltamme. Plaah.

Meillä on siis takana kolmen viikon treenitauko, ja se kyllä näkyi. Jekku oli aivan holtiton ja pitelemätön, minä ruosteessa ja kärsimätön. Jekku syöksyi ekalta esteeltä suoraan A:lle, vaikka olisi pitänyt mennä putkeen. En edes nähnyt, että noin voisi käydä. Se kai vaan bongasi juuri sopivasti sen A:n. Myönnän kyllä, että omalla huiskimisellani oli osuutta asiaan. Tai siis, omistajassahan se vika nimenomaan on, ei koirassa, edelleenkään.

Kun alkukiemuroista selvittiin, piti tehdä joko persjättö tai valssi hypyltä A:lle. Minä vähän jo siinä rinta rottingilla ajattelin, että varma nakki, A:lle Jekku lähtee aina. Ja pyh! Siitä se vilahti selkäni takaa seuraavalle hypylle. Tiedän, että omaa tuskastumista ei saisi näyttää, mutta kyllä se varmasti minusta näkyi. Kun nämä alkuradan kompastuskivet oli ohitettu, loppu meni jo sujuvammin.

Tällä kerralla treenattiin keppejä ns. "väärältä puolelta", siis niin, että itse olin keppien vasemmalla puolella. Yleensä kai olen ollut oikealla. Eivätpä meinanneet sujua nekään. Alku lähti hyvin, mutta jossain vaiheessa Jekku livahti pois väärästä kohdasta. Ohjurit olivat siis alussa ja lopussa, mutta lisäsimme yhden vielä keskellekin. Jekku kyllä hakee jo kovasti kepeille ja lähtee vauhdilla. Minun pitää vähän yrittää himmata, ettei menisi ihan hätiköidyksi.

Lopuksi teimme vielä lisää keppitreeniä ja lopetimme, kun tuli onnistunut suoritus molemmilta puolilta. Eli johonkin sentään eilisissä treeneissä voin olla tyytyväinen.

Kontaktit ovat yhä aivan hävettävän huonot. En tiedä, mitä tai miten niiden kanssa pitäisi tehdä. Odottelen nyt tammikuuta ja sitä, että saan oman avaimen hallille, jotta pääsemme tehotreenaamaan.

Olin vähän salaa jo miettinyt, josko ensi vuonna pääsisimme starttaamaan virallisissa kisoissa. Eilen tuli sellainen olo, että tuskinpa. Mutta yrittänytta ei edelleenkään laiteta, treeniä treeniä vaan lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti