maanantai 7. marraskuuta 2011

Rempseästi renkaasta

Taas yhdet agitreenit takana. Kivasti menee! Jekku on edelleen aivan innoissaan, eikä meinaa nahoissaan pysyä. Tämä alkaa muodostua sikäli jo haasteeksi, että nyt vaarana on varaslähtö kulloisellekin esteelle.

Tällä kertaa esteenä oli rengas. Vähän mietin, että meinaakohan Jekku mennä ali, ohi tai sivuitse, mutta ei, hienosti läpi. Emme ottaneet sitä kuin pari kertaa, sillä mitään ongelmia ei ollut.

Suurimman osan ajasta treenasimme itseksemme jotain. Tällä kertaa taisi tapahtua läpimurto kontaktien suhteen! Teimme trainerilla kontaktiharjoituksia, ja vihdoin Jekku tajusi, että sen pitää jäädä lankun päähän vartomaan että vapautan sen! Jes!

Pussiakin teimme pitkästä aikaa. Sinne(kin) Jekku meinasi ottaa koko ajan varaslähtöä. Hieman vauhdikkaammin se saisi tulla, mutta pääasia, että totteli ohjausta ja meni reippaasti.

Viimeisenä tänään vuorossa oli okseri. Luulen, että Jekku ei edes huomannut, että siinä oli kaksi rimaa rinnakkain. Otimme ensin hypyn ja siitä sitten okserin. Paljoa en ehtinyt katsoa, mutta tuntui kuin Jekku olisi liitänyt ja kiitänyt okserin yli. Jes!

Ensi kerralla taitaa olla vuorossa keinu. Se vähän jänskättää, mutta katsotaan, miten sujuu. Sitä seuraavan, eli kai viimeisen kerran, joudun jättämään väliin, mutta onneksi on sitten vielä pari varakertaa, että pääsemme korvaamaan tuon väliin jäävän tunnin. Odotan jo kovasti tulevaa alkeisjatkokurssia! Jee, ihana uusi harrastus! Taidan olla melkein yhtä liekeissä kuin Jekkukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti