tiistai 3. toukokuuta 2011

Hiiriä ja ihmisiä

Olettekos lukeneet John Steinbeckin kirjan Hiiriä ja ihmisiä? Minä luin sen juuri. Ja niin teki Jekkukin. Kirja oli sohvapöydällä, josta Jekku ei yleensä ole mitään kirjoja ottanut. En edes kuullut mitään, kun itse olin keittiössä, mutta tullessani olohuoneeseen löytyi kirja lattialta etukansi puoliksi syötynä. Ei siinä muuten mitään, mutta kirja vaan sattuu olemaan kirjaston omaisuutta. Täytyy huomenna nöyränä mennä kirjastoon ja pulittaa kirjasta aiheutuvat kustannukset. Hohhoi.

Olen vähän suunnitellut, että huomenna menisin näyttelykoulutukseen Jekun kanssa, sillä se olisi Kupittaan puistossa, eli ei kovin kaukana tästä meiltä. Ihan perustottelevaisuuskoulutuskin olisi taas paikallaan, mutta se taas on kaupungin toisella puolella, joten sinne on hankalampi mennä. Saa nähdä, saanko huomenna itsestäni irti sen näyttelytreeneihin menemisen.

Minusta olisi mukava alkaa harrastaa Jekun kanssa agilitya, mutta tällä pelkällä meinaamisella ja pohtimisella siitä ei tule mitään. En vain oikein tiedä, että mistä sitä sitten lähtisi liikkeelle. Kun ensin kai pitäisi olla joku perustottelevaisuus kunnossa, ennen kuin millekään agilitykurssille pääsee..? Junnataan Jekun kanssa jotenkin vaan paikoillamme, kun toistan samoja istu-maahan-sivulle-paikka-tassu-seiso -juttuja. En keksi, mitä uutta sille opettaisi, ja miten. Vinkkejä, anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti