lauantai 14. toukokuuta 2011

Vilkkaan viikon lopetus

Viikko alkaa kääntyä lopuilleen, mutta edelleen on jatkunut melko meneväisenä. Eilen lähdimme Miehen kaverin luo katsomaan jääkiekkoa, ja Jekku pääsi myös mukaan. Ensin se oli hämmentynyt, kun rappukäytävän lattia oli niin liukas. Meidän reipas ja rohkea poikamme oli surkean näköinen, kun se yritti luimia seinän vierustaa pitkin. Lopulta nappasin sen syliin, että pääsimme kohteeseemme. Siellä Jekku sitten taas oli oma itsensä. Siitä taisi olla kivaa, kun paikalla oli tuttuja poikia, jotka jaksavat leikkiä Jekun kanssa ja rapsuttaa sitä. Välillä Jekku vähän hämmästeli, kun pojat karjahtelivat maalin kunniaksi, tai muuten vaan. Varsinkin v-sana jotenkin ihmetytti Jekkua: se seisoi ja kallisteli päätään, että mitähän tuo nyt sanoi.

Tänään minä kärsin megaluokan migreenistä ja makasin sängyssä melkein koko päivän. Jekku kai vaistosi, että olen kipeä, sillä melkein koko päivän se makasi seuranani sängyssä ihan selkääni vasten painautuneena. Aika hellyttävää.

Kun olin toipunut niin, että pystyin taas olemaan jalkeilla, lähdimme Miehen vanhempien luo. He ovat viikonlopun pois, joten meidän piti käydä ruokkimassa kissa. Jekkuhan ei kissan kanssa tule toimeen, mutta onneksi kissa tajuaa lymyillä sohvan alla vierailumme ajan. Hieman se sieltä kurkisti niin, että Jekku huomasi sen ja hyökkäsi kohti. Jekku haukkui ja Titti sähisi ja räpsi tassuillaan niin, että Jekku otti vähän osumaa. Raukan nenänpäästä tuli vähän verta. Sen siitä saa, kun lähtee kissaa ärsyttämään. Jekku ei ollut vammasta moksiskaan, vaan olisi yhä halunnut jahdata kissaa. On se kovapäinen.

Omalta osaltani viikko huipentuu illan Euroviisufinaaliin! Olen ihan avoimesti viisufani. Tänään katson viisuja ihan kotisohvalta ja pidän peukkuja Paradise Oskarille. Dadadam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti