maanantai 11. huhtikuuta 2011

Olimme eilen taas totuttuun tapaan skipitreffeillä. Aloin sitten muistella, miten viime vuonna huhtikuussa olimme ensimmäisillä treffeillä, mutta silloin vielä ilman koiraa. Mukana oli Miehen isä ja heidän koiransa Musti. Lähdimme treffeille silloin ikään kuin näytille, josko Anita hyväksyisi meidät osaksi luupäistä porukkaa. Ja meidät hyväksyttiin! Pari päivää treffien jälkeen Jekku sitten jo syntyikin. Jekulla siis on ylihuomenna synttärit. Voi, miten aika rientää!

Eilisiltä treffeiltä oli tuliaisena kurainen koira. Kevät oli vuosi sitten paljon paljon pidemmällä kuin nyt. Suurimmat kurat sain onneksi Jekusta puhdistettua, kun juoksentelimme vähän lumihangessa. Jekku oli eilen taas koko ajan Demin kimpussa. Alkoi jo säälittää, kun Demi ei saanut Jekulta hetkenkään rauhaa. Lopulta minun oli pakko ottaa Jekku kiinni ja pitää sitä loppuaika hihnassa.

Viikonlopun vietimme Miehen vanhempien luona, joten Jekku sai taas touhuta Mustin kanssa. Musti alkaa olla jo vanha ja väsynyt, mutta jaksaa silti ainakin vähän leikkiä Jekun kanssa. Kai sekin on onnellinen, kun saa nuorta seuraa. Välillä Musti menee ihan itse Jekun luo ja lätkii sitä tassullaan. Välillä Jekku puolestaan hyppää sohvalle ja koittaa siitä kiivetä Mustin selkään. Jekulla on kyllä selvästi kunnioitusta Mustia kohtaan: kun Musti makasi pedillään, Jekku meni sen luo ja alkoi nuolla Mustin suupieliä.

Ja kuten arvata saattaa, kaikkien viikonlopun aktiviteettien jäljiltä oli kotona illalla hiljainen ja rauhallinen koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti