sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Uusia aluevaltauksia

Joskus aiemmin kerroin, että Jekku on kenkäfriikki. No, tämä villitys on mennyt ohi, osittain ehkä siksi, että kengät on nyt siirretty Jekun ulottumattomiin. Mutta Jekkuhan ei jäänyt sitä suremaan, vaan keksi uuden aluevaltauksen: elokuvat. Meillä oli siis DVD:t kirjahyllyn alimmalla hyllyllä, josta Jekku sitten keksi ne. Se kävi hakemassa yhden DVD:n kerrallaan ja nakersi sitä. Sen maku tosin on ollut hieman valikoiva ja sille ovat kelvanneet lähinnä Miehen länkkärit. Suurimmaksi osaksi vauriot kohdistuivat onneksi kansiin, joten itse levyt säilyivät ehjänä. Yhden Clint Eastwoodin pätkän se pureksi käyttökelvottomaksi. Myös Johnny Deppin tähdittämä Yhdeksäs portti kiehtoi, sillä sen Jekku kävi hakemassa kolmesti peräkkäin. Kiellot eivät tehonneet, emmekä koko aikaa voineet sitä valvoa, niinpä DVD:t saivat väistyä Jekun tieltä. Hetken alahylly oli tyhjillään, mutta ajattelin siirtää pokkarit sinne.

Tänään aamulla kävin Jekun kanssa aamukävelyllä ja ajattelin vielä hetkeksi mennä jatkamaan uniani. Jekku oli näppäränä poikana keksinyt itselleen pientä askaretta sillä välin: se oli tyhjentänyt koko alahyllyn, kuljettanut kirjoja ympäriinsä, ja pari niistä pureskellut. Onneksi kirjat olivat "vain" pokkareita, ja vain kannet ja muutamat sivut tuhoutuivat. Mutta niin saivat pokkaritkin tehdä tilaa, ja hylly on taas tyhjillään.

Tänään olisi ollut skipitreffit, mutta olimme sukuloimassa, joten treffit valitettavasti jäivät väliin. Olisi ollut kiva nähdä kaikkia ja etenkin olisi ollut kivaa ja tärkeää treenata tulevaan näyttelyyn. Hermoilen näyttelystä, mutta en oikein osaa tehdä mitään sen eteen. Olemme treenanneet edelleen hampaiden katsomista ja hieman pöydällä oloa. Suurimmaksi ongelmaksi näyttelyssä muodostunevat muut koirat, sillä veikkaan, että Jekku ei malta keskittyä poseeraamiseen, vaan haluaisi tehdä tuttavuutta kavereiden kanssa.

Ai niin, terveisiä Gdanskista! Vietimme siellä Miehen kanssa muutaman päivän. Oli kyllä kiva reissu ja kaupunkikin oli mukava. Yritän vaikka seuraavalla kerralla kirjoitella vähän matkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti