torstai 20. tammikuuta 2011

Pyramidihaaste

Nyt, kun Jekku on ollut meillä jo reilut puoli vuotta, voisin tehdä pienen katsauksen sen leluihin. Tällä kertaa kirjoitan lähinnä aktivointileluista. Olemme ostaneet Jekulle jos jonkinlaista aktivointilelua: on palloa, tähteä, ufoa ja jos vaikka mitä. Tuntuu, että ne ovat Jekulle liian helppoja, eikä niistä ole kunnolla haastetta. Ensimmäisen lelun Jekku sai ikään kuin vahingossa Miehen veljeltä ja tämän avovaimolta heidän tullessaan ensimmäisen kerran moikkaamaan Jekkua. Tuo lelu on yhä käytössä. Yleensä laitan sinne jotain herkkuja ja annan Jekulle, kun lähden/lähdemme pois kotoa. Jekku jää tyytyväisenä sen pariin ahertamaan. Se on ollut todella mieluinen.


Seuraavaksi ostin pallon. Kyllä Jekku sitä mielellään pyörittelee, mutta jotenkin se tuntuu liian helpolta.


Seuraavaksi ostin sellaisen... hmm... missä on sakaroita kuten tähdessä. En vaan nyt onnistu löytämään kuvaa kyseisestä lelusta mistään. Sitä mainostettiin muistaakseni sanoilla "pomppii vastustamattomasti" tai jotain sellaista. Niihin sakaroihin siis on tarkoitus laittaa herkkuja. Se ei teknisesti mielestäni toiminut kovinkaan hyvin, joten jäi vähemmälle käytölle.

Sitten oli vuorossa aktivointipallo molecule:
Tämä on osoittautunut ihan kivaksi, mutta kovin kolisevaksi. Sen suuaukkoa saa säädettyä, joten sillä saa siten säädettyä myös vaikeusastetta.

Ostin myös ufon, sillä ihastuin sen väriin.

Jekku ei niinkään innostunut tästä, joten tämäkin on jäänyt vähemmälle käytölle.

Eilen ostin sille pyramidin.

Nyt vaikuttaa hyvältä! Jekku on tästä todella innoissaan, vaikka herkkupalat se saakin melko helposti ulos. Täytyy laittaa jotain isompia paloja, jotta saadaan vaikeusastetta lisää.

Haaveilen Nina Ottossonin aktivointi- tai älyleluista. Niissä olisi jo enemmän haastetta, mutta niissä on myös huomattavasti enemmän hintaakin. Luulen, että jossain vaiheessa vielä investoin sellaiseen.

3 kommenttia:

  1. Mulla olis yksi ottsoni, jos haluat lainata :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, voisin kyllä mielelläni lainata :) Tuotko vaikka seuraaville treffeille? Löytyikö sieltä sun repusta muuten ylimääräistä näyttelyremmiä?

    VastaaPoista
  3. En ole vielä purkanut kassia :)
    Kyllä se siellä varmaankin on.

    VastaaPoista