lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesä ja loma

Puuh, kevät on tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi! Tuntuu, että huhti- ja toukokuu olisivat kestäneet pienen ikuisuuden. Mutta nyt kevät on jo voiton puolella, ja se on täällä, nimittäin kesäloma! Vihdoinkin!

Kaikenlaiset treenit ovat jääneet kovin vähälle. Olemme sentään käyneet pitkillä kävelyillä koirien kanssa, kun ilma ei ole ollut niille liian kuuma. Toivon, että hetken taas hengähdettyäni saisin irti uutta treeni-intoa.

Eilen sentään aksattiin Jekun kanssa. Jekku oli innoissaan, oma pääni taisi olla jo lomatunnelmissa. Huomasin selkeästi, että en vain jaksanut keskittyä radalla. Jos jotain hyvää haetaan, Jekku teki kepit kahdesti puhtaasti! Ja vielä siltä ns. heikommalta puoleltamme. Kontaktit se vähän hyppi, joten tähän pitää kiinnittää erityistä huolellisuutta tulevissa kisoissa. Vauhtia saisi, edelleen, olla enemmän. Suurn ongelma oli taas kerran minun liikkumiseni; en vaan meinannut saada kääntyiltyä vauhdissa niin kuin olisi pitänyt. Melko keskinkertainen suoritus siis.

Tulevat kisat, niin. Olemme tiistaina menossa Raumalle kahden radan verran kokeilemaan onneamme. Kivaa päästä taas uuteen paikkaan kisaamaan! En ole tuon Rauman jälkeen katsellut mahdollisia kisoja. Katsotaan nyt ensin, miten siellä ylipäätään menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti