sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Uusi treeniryhmä

Siirryimme ehkä vähän yllättäen Jekun kanssa uuteen agilityryhmään. Treenaamme nyt keskiviikkoisin Arja Heinosen opissa. Jännitti vähän paljon mennä uuteen ryhmään, josta ei tunne ketään ja jonka taso on aika kova. Useimmat ryhmässä treenaavat ovat jo edistyneempiä. Tämä ei kuitenkaan tuntunut haittaavan: meidät otettiin oikein hyvin vastaan ja saimme tehdä juuri oman tasomme mukaisesti.

Olen yllättnyt, miten hyvä fiilis treeneistä jäi. Sain onnistumaan pari sellaista ohjauskuviota, joiden onnistumisesta en ollut uskaltanut haaveillakaan. Hyvä näin! Vaihdoin tähän ryhmään erään toisen suosituksesta, koska kouluttajalla on kuulemma kokemusta schipperken sielunelämästä. Ryhmässämme treenaakin yksi toinenkin schipperke.

Viikko mudillista elämää takana, melkein. Edelleen on mennyt yllättävän hyvin kaikki. (Lienee syytä koputtaa puuta tässä vaiheessa...) Pojat painivat antaumuksella, mutta myös meidän kanssa Jalo leikkii. Se osaa jo istua käskystä! Tänään opetin "maahan"-käskyä. Treeni jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti