sunnuntai 19. elokuuta 2012

Skeittilautainho

Tulipas nyt aikamoinen yhdyssanakammotus (ja toinenkin). Tässä elämässä ei ole monia asioita, joita Jekku vihaisi. Ainoa, minkä keksin, ovat skeittilaudat (tai longboardit, mutta näin asiaan vihkiytymättömän mielestä yksi ja sama asia). Vaikka moinen skede menisi pitkällä toisella puolella tietä, Jekku raivostuu ja ilmoittaa kyllä asiasta. Sitä ei oikein saa mitenkään hillittyä. Se vaan menee tolaltaan, kun rämisevä lauta menee ohi, tai edes jossain.

Olen miettinyt, että ehkä pitäisi Jekkua tutustuttaa noihin lautoihin. Jos joskus näkisi jonkun tutun sellaisella kiitämässä, voisi pysäyttää hetkeksi ja pyytää, että Jekku pääsisi vaikka vähän haistelemaan sitä. Eipä tämä nyt varsinaisesti elämäämme järin häiritse, mutta kivempaa olisi, jos ei aina tarvitsisi ottaa kierroksia, kun joku lautailee jossain.

Tänään iltalenkillä viimeksi törmäsimme lautailijaan. Hän tuli kävellen lauta kainalossa mutta laski laudan maahan, siis ihan vaan laski, ja jo Jekku veti pultit ja alkoi äristä. Totesin vähän pahoitellen, että sori, tämä koira nyt vaan vihaa noita. Skedeilijä oli hyvin asiallinen ja hymyili, otti laudan kainaloonsa ja jatkoi matkaansa kävellen, kunnes oli kauempana meistä. Vau, kiitos. Hienosti huomioitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti