sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

11

Bongasin tällaisen jostain toisesta blogista ja ajattelin vastailla iltani ratoksi.

1. Millaisia blogeja luet ja miksi?
Luen lähinnä lifestyleblogeja. Mies ihmetteli kerran kirjanmerkkejä katsoessaan, että mitä hemmettiä nämä ovat ja luenko niitä kaikkia?! No, ne ovat muotiblogeja, ja kyllä luen. Luen niitä siksi, että osa on todella hyvin kirjoitettuja. Ja vaikka oma tyylini olisi (tai on) tyystin erilainen, jotain uutta voi silti aina oppia.

2. Mikä on parasta kesässä?
LOMA! Ekaa kertaa lomailen sitten vuoden 2000. Ja vaikka en lomailisukaan, parhautta on silti lämpö, mansikat, tuoreet vihannekset, jäätelö, aurinko, lämpö, jokiranta, terassit ja lämpö. :) (Ehkä ekaa kertaa tässä blogissa käytin hymiötä, sori.)

3. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?
Lintu! Vaikka haukka tai kotka, jokin sellainen, joka voisi komeasti liidellä ympäriinsä.

4. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Katsotaan viiden vuoden kuluttua. Tapanani ei ole suunnitella tulevaisuutta.

5. Mitä kadut tähän astisessa elämässäsi?
Öö... En ehkä oikein mitään. Tavallaan hyvä niin.

6. Mitkä ovat elämäsi parhaita puolia?
Jekku, lähi-ihmiset, työtoverit, työpaikka. Ilo ja positiivisuus.

7. Jos voittaisit lotossa viisi miljoonaa, mitä tekisit rahoilla?
Ostaisin auton, itselleni ja äidille, ostaisin oman asunnon, menisin silmien laserleikkaukseen, laittaisin säästöön. Oma hevonenkin olisi joskus kiva. Ja kesämökki! (Voi Luoja varjele, tätä se sitten on, kolmenkympinkriisi...)

8. Mitä jos et bloggaisi nykyisestä aiheesta, mistä muusta voisit blogata?
Olisi kovin kiva blogata jostain sellaisesta lifestyle-jutusta. En vaan tiedä, riittävätkö rahkeeni siihen.

9. Mitä muita harrastuksia olet kokeillut kuin nykyistäsi?
Voimistelua ja tanssia.

10. Mikä koirissa ärsyttää?
Hmm, koirissa? En keksi. Lähinnä ärsyttää koiranomistajat, jotka eivät kykene kunnolla huolehtimaan koiristaan. Koirat räksyttävät sisällä ja ovat vauhkoja ulkona sinne ehkä pari kertaa päivässä päästyään. Tästä voisin kirjoittaa vaikka kuinka. Valitettavasti liian usein näkee ihmisiä, joiden ei pitäisi omistaa koiraa ensinkään.

11. Mikä koirissa on parasta?
Kaikki! Parasta on ilo, jota se on elämäämme tuonut. Vilpittömyys ja riemu, jolla Jekku ottaa meidät vastaan kotiin tullessamme. Vaikka ulkona kävisi roskiksen viemisen verran, Jekun riemu on silti rajaton kotiin saavuttaessa. Se ei ikinä haistattele, väheksy, halveksi tai ylenkatso sitä, mitä olemme, vaan sen mielestä kaikki on ihan maailman parasta. Mielestäni meillä olisi paljon opittavaa koirista. Miten paljon parempaa elämä olisi, jos jaksaisimme iloita pienistä jutuista, emmekä aina haikailisi jonkin suuremman perään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti