maanantai 12. joulukuuta 2011

Lapsellista

Jekku ei liiemmin ole lasten kanssa ollut tekemisissä, sillä sellaisia ei niin kovasti lähipiirissä ole. Miehen kummipojan se on nähnyt pari kertaa, mutta hän on vielä niin pieni, ettei kaveruudesta oikein tule mitään. Kadullakin Jekku meinaa haukkua lapsille ja niiden perään (miten noloa).

Tänään tuli kuitenkin kunnolla totuttelua, kun 5-vuotias kummipoikani tuli äitinsä kanssa meille kylään. Kummipoikani on tottunut koiriin, isoihinkin, sillä heillä itsellään on saksanpaimenkoira.

Aluksi Jekku oli ihan villinä ja hyppi ja pomppi. Kummipoikani tuli reippaasti ja rohkeasti sisään ja hyppäsi sohvalle Jekku perässään. Jekku sitten tutki, haisteli ja nuoli poikaa. Kiherryksestä päätellen pojalla oli hauskaa. Hiljalleen Jekku alkoi rauhoittua, eikä enää niin pahasti hypellyt. Kummipoikani löysi Jekun pallon, ja he alkoivat palloilla. Ihmeellisen kiltisti Jekku päästi irti pallosta kummipoikani komentaessa tottuneesti "irti". Poikien palloleikki sujui ihan kivasti. En tiedä, kumpi on väsyneempi, kummipoikani vai Jekku, mutta Jekku ainakin läähätti kovin ja hakeutui pöydän alle makaamaan. Totesinkin, että kukaan ei koskaan aiemmin ole saanut Jekkua väsytettyä noin nopeasti.

Visiitistä jäi minulle ainakin hyvä mieli, toivottavasti kummipojallenikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti