torstai 30. kesäkuuta 2011

Hattaratassu

En ole kasvitieteilijä, joten en tiedä, mikä se on se sellainen tällä hetkellä kukkiva puu, josta leviää joka puolelle valkoista hahtuvaa. Tietääkö joku? No, sitä hahtuvaa on kuitenkin kadut ja tienoot täynnä. Vaikka Jekun turkki on hyvin helppohoitoinen, eikä siihen juuri mikään tartu, tämä hahtuva tarttuu! Ihan kuin Jekku olisi kävellyt hattarassa. Tassut on kävelyn jäljiltä ihan valkoiset, eikä se meinaa lähteä poiskaan. On täytynyt taas turvautua suihkuun. Tänään aamulla tuota hahtuvaa oli Jekulla myös rinnassa! Varsinainen hattarakoira.

On ollut todella lämmintä, josta minä ainakaan en valita, mutta Jekulla taitaa olla vähän ahdistavaa. Eilen päivällä teimme vain hyvin pienen kävelyn, mutta Jekun piti silti kesken kaiken istahtaa varjoon. Ennen iltakävelyä käytin Jekun suihkussa, jotta märkä turkki vähän viilentäisi sitä. Eräs tuttu schipperken omistaja on luvannut ommella Jekulle sellaisen loimen, jonka voi ennen kävelyä kastella, jotta se viilentää koiraa. En vain ole saanut aikaiseksi ottaa yhteyttä ja sopia. Ehkä huomenna?

Ilmoitin Jekun tänään Turun Elonäyttelyyn. Parin viikon päästä on näyttely Pöytyällä, emmekä ole yhtään treenanneet. Tähän toimeen tartun ehkäpä jo tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti