maanantai 13. kesäkuuta 2011

Sukulointia

Vietimme helteisen viikonlopun Savonlinnassa Miehen mummolassa. Lauantaina oli Miehen äidin synttärit, joille olimme menossa. Oli oikein mukava viikonloppu, vaikka matka on pitkä ja raskaskin. Synttärit pidettiin laivalla, tai veneellä, en oikein tiedä, mikä on oikea termi. Seilasimme lenkin Saimaalla ja nautimme ruoasta ja maisemista. Sää suosio oikein todella! Eilen sitten olikin jo pilvisempää ja sateistakin. Vaikka juhlat olivat kivat ja sisävesiristeily mukava, nousi yhdeksi viikonlopun kohokohdista kuitenkin kyyti avoautolla, tarkemmin kuplavolkkarilla! En ole ikinä ennen ollut avoauton kyydissä. Se oli mahtavaa!

Jekkua emme viitsineet tällä kertaa ottaa reissuun mukaan. On se viime kesänäkin Savonlinnassa käynyt, joten kyllä se matkasta olisi selviytynyt, mutta muuten olisi ollut vähän vaikeaa. Miehen isovanhemmat eivät ehkä olisi jaksaneet huolehtia Jekusta juhlien ajan, ja olisi ollut vaara, että Jekku olisi karannut. Niinpä sille piti löytää hoitopaikka. Yleensähän se on ollut hoidossa äidilläni, mutta nyt se ei onnistunut, sillä äitini tuli myös bileisiin. Kysyin ensin Anitalta, mutta myös hänellä oli kiireinen viikonloppu. Seuraavana mieleeni tuli Jekun siskon Staran perhe. He ottivat Jekun ihan mielellään. Kiitos vielä siitä! Näin Jekkukin oli tavallaan sukuloimassa viikonloppuna. Jekku pääsee kuulemma toistekin hoitoon, jos on tarvis, sen verran kivasti oli mennyt, mikä on oikein kiva kuulla.

Jekku oli aivan poikki viikonlopun jäljiltä. Se nukahti ja autossa matkalla kotiin ja kotona jatkoi nukkumista. Tänäänkin se on lähinnä nukkunut. Paitsi tässä illalla, kun kävimme ensimmäistä kertaa agilityssa! Se oli hauskaa! No, ekalla kerralla ei nyt tietenkään mitään ihmeellisyyksiä tehty, mutta kuitenkin. Hypittiin renkaan läpi ja otettiin esteitä ja harjoiteltiin ohjaamista. Lopuksi Jekku pujotteli kepit kerran läpi. Tästä se toivottavasti lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti