maanantai 15. marraskuuta 2010

Väsynyt mökkeilijä

Jekku lähti tosiaan perjantaina Miehen kanssa mökille ja palautui eilen. En ole ehkä koskaan nähnyt Jekkua niin väsyneenä. Se makasi aivan taju kankaalla milloin missäkin. Sen verran se illan aikana nousi, että se söi ja kävimme pienellä iltakävelyllä. Sitten se taas jatkoi uinumistaan aina aamuun asti. Olin jossain vaiheessa jo huolissani, että onko se kipeä, kun se vaikutti niin flegmaattiselta. Mutta ilmeisesti sillä oli vain tavallista rankempi viikonloppu. Nyt se on jo ihan entisellään.

Koko perjantain Jekku oli kuulemma ollut Mustin kimpussa. Musti herrasmiehenä ei sitten tullut huomauttaneeksi asiasta Jekulle, vaan kärsivällisesti kesti Jekun metkut. Lauantaina Mies oli Jekun ja Mustin kanssa eksynyt metsään, joten kävelyä oli tullut reippaasti. Sunnuntaina Jekkua ei meinannut saada veneeseen eikä autoon, vaan se olisi ilmeisesti vielä halunnut jatkaa mökkielämää. Uskoisin, että sillä on ollut mukava viikonloppu: se on saanut olla vapaana, ulkoilla paljon ja leikkiä Mustin kanssa. Nyt koitti taas paluu sateiseen arkeen.

Olen suunnitellut, että menisin Jekun kanssa tammikuussa Turun messukeskuksessa järjestettävään melko suureen koiranäyttelyyn. Hieman aloin kyllä empiä: saanko treenattua Jekkua siihen mennessä tarpeeksi, että se osaa käyttäytyä kehässä? Pitäisikö mokailu aloittaa jostain vähän pienemmästä näyttelystä..? Olisi tässä ainakin yksi match show vielä ennen joulua, minne voisi yrittää mennä. Tammikuussa olisi myös joku kolmen kerran näyttelykoulutus, joka sekin voisi olla ihan hyödyllinen. Äsken ajattelin tässä kotona ottaa hieman treeniä, mutta nyt olen kätkenyt näyttelypannan ja -remmin jonnekin niin hyvään piiloon, etten löydä niitä. Se siitä sitten siis.

4 kommenttia:

  1. Testiryhmä suosittaa mätsäreitä. Jos ei muuten, niin oman näyttelyhermoilun vähentämiseksi. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, luulen, että mätsärit tulis tarpeeseen. Harmi vaan, että tässä ei taida paljoa enää olla mätsäreitä ennen varsinaista näyttelyä :( Tai no, täytyy seurailla, jos jotain ois tulossa.

    VastaaPoista
  3. Talviaikaan on kyllä vähän huonosti tarjontaa. Kannattaa koirat.comin tapahtumakalenteria seurata. 8.1. on ainakin Liedossa sisätiloissa mätsäri.

    VastaaPoista
  4. Joo, kävin just katsomassa ja huomasin tuon 8.1. näyttelyn. Sinne siis :)

    VastaaPoista