lauantai 25. syyskuuta 2010

Hyppelyä

Jekku on nyt varsin innostunut hyppimään. Jo aiemmin se pääsi sohvalle, kun sen edessä oli puulaatikko, jota Jekku käytti portaana. Pari päivää sitten se yhtäkkiä pomppasi sohvalle viereeni, ilman mitään väliportaita! Yritys hyppyihin oli ollut kova jo aiemmin, mutta jotenkin Jekku ei vaan hoksannut oikeaa tekniikkaa. Mutta nyt mikään ei voi enää sitä estää.

Myös sänkyyn Jekku nykyään pääsee, ja me pehmot olemme antaneet sen tulla. Jekku huomasi myös, että sängyn oon ikkuna: kun se nousee takatassuilleen ja laittaa etutassut ikkunalaudalle, se näkee ulos. Nyt Jekku viettää pitkiä aikoja sängyllä seisoen ja ulos katsellen. Mies ehdotti, että voisimme laittaa ikkunan eteen jonkun tason, jolla Jekku voisi olla, että se näkisi ulos, ettei sen tarvitsisi seistä sängyssä koko aikaa.

Jossain aiemmassa kirjoituksessa kerroin kenkäfriikki-Jekusta. Kenkäfriikkeys on yhä voimissaan. Nykyään, kun tulee kotiin, Jekku nappaa heti jonkun kengän suuhunsa ja kuljettaa sen olohuoneeseen, ja nykyään suoraan sohvalle. Eilen Mies sanoi keränneensä kahdeksan eri kenkää olohuoneesta. Mitään Jekku ei niille tee, kunhan kuljettaa.

Tällä viikolla ei ollut koirakoulua laisinkaan, ja ensiviikosta lähtien se on lauantaisin. Nyt ainakaan parina tulevana lauantaina emme tosin valitettavasti pääse koulutukseen. En tiedä, pitäisikö harkita jotakin yksityisempää (ja hintavampaa) koulutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti