keskiviikko 25. elokuuta 2010

Koirakouluun...

...oli tarkoitus mennä tänään. Olen jo kauan miettinyt, että menisimme Jekun kanssa Turun seudun kääpiökoirat ry:n arkitottelevaisuuskoulutukseen, mutta milloinkaan en ole saanut aikaiseksi. Koulutusta on siis aina keskiviikkoisin hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalla vinttikoiraradalla (tai ei siis radaLLA, vaan radan edustalla). Tänään sää näytti vähän epävakaiselta, joten ajattelin, että eipä tule tänäänkään mitään. Soudin ja huopasin: mennäkö vaiko eikö. Päätin noin 10 minuuttia ennen bussin lähtöä, että mekin lähdemme. Myöhästyimme bussista, ja olin aivan varma, ettemme ehdi enää myöhemmällä. Päätin silti sitkeästi mennä paikalle, kun olin kerran liikkeelle lähtenyt. Myöhäisemmälläkin bussilla ehdimme juuri ja juuri.

Bussista pois jäätyämme näin, että paikalla on jo porukkaa, mutta ehkä ehdimme vielä mukaan. Nappasin Jekun kainaloon, jotta pääsisimme paikalle nopeammin. Kysyin ensimmäisiltä kohdalle osuneilta koiranomistajilta, ovatko hekin tulossa koulutukseen. "No joo, mutta täällä ei tänään ole koulutusta." Ööh, siis mitä ihmettä? Kuulemma siellä oli jotkin kilpailut. Lähdin kulkemaan eteenpäin huomattuani toisen schipperken. Paavo-schipperken omistajan kanssa sitten kyselimme yhdistyksen edustajalta, mikä on homman nimi. No, tältä päivältä koulutus on peruttu, sillä siellä alkoi jokin tottelevaisuuskilpailu. Ensi viikolla koulutus taas on normaalisti. Hieman siinä nurisimme, että olimme katsoneet netistä tietoja koulutuksesta, mutta missään ei lukenut, että sitä ei tänään ole. Yhdistyksen edustaja ei oikeastaan reagoinut tähän mitenkään. Kävin vielä äsken katsomassa tarkasti yhdistyksen nettisivut läpi, eikä missään ole mainintaa, että koulutusta ei tänään olisi, eikä myöskään siitä, että tänään on kyseinen kilpailu. Olisiko aivan liikaa päivittää tällaisia tiedotuksia etusivulle? Pitänee liittyä yhdistyksen postituslistalle, jotta saisi tiedot vielä ajankohtaisemmista asioista.

Muuten olisi harmittanut aikalailla turha reissu, mutta onneksi paikalla oli toinen schipperke, jonka kanssa Jekku pääsi painimaan. Ainakin Jekulle reissu oli siis mukava. Kehotin Paavo-schipperken omistajaa tulemaan myös skipitreffeille, ja hän kehotti meitä tulemaan Kakolanmäen koirapuistoon. Pitänee mennä siis. Hän lupasi tulla myös ensi viikolla koulutukseen, joten emmeköhän mekin yritä uudelleen.

Tuli vielä mieleen aiemmasta narinastani tiedotuksen puutteesta. Voisikohan Turun schipperketreffejä mainostaa Schipperkekerhon kotisivuilla? Paavon omistaja on kuulemma sitä kautta katsellut, josko Turussa olisi jotain toimintaa, mutta ei ole nähnyt mitään mainintaa mistään. Hänellä ei ilmeisesti ole muita kontakteja schipperkeihmisiin, joten tieto treffeistä ei ole kulkenut.

2 kommenttia:

  1. Yritetty on...
    http://www.s8.createphpbb.com/laivis/viewtopic.php?t=776&mforum=laivis

    VastaaPoista
  2. Ohoo, en ole tuollaisesta foorumista tiennytkään! Luulen, että tämä kyseinen henkilökin oli tarkastellut lähinnä yhdistyksen sivuilta alueellisia tapahtumia. Kiitos Ata linkistä, käyn rekisteröitymässä tuonne(kin)! :)

    VastaaPoista