sunnuntai 15. elokuuta 2010

Väsymystä

Jekku on ollut tänään vähän "flaati". Se oli äidilläni hoidossa eilisen illan ja tänään, sillä itse olin juhlimassa ystäväni häitä. Aivan ihanat häät muuten! Olen vieläkin onnessani heidän onnestaan. No, takaisin varsinaiseen aiheeseen. Tänään menin hakemaan Jekkua kotiin ja se oli tullessani kovin iloinen. Kävimme myös pihalla, missä se juoksenteli innoissaan. Yritin tarjota sille ruokaa, mutta se ei maistunut. Lähdimme kävelylle, joka se sujui kyllä reippaasti ja mallikkaasti. Kävelyn jälkeen Jekku on vaan nukkunut. Toki tämä kuumuus voi vaikuttaa, samaten ehkä se, että Jekun hampaat ovat vaihtumassa: siltä on lähtenyt jo pari etuhammasta sekä alhaalta että ylhäältä ja uusia näkyy olevan tulossa jo tilalle. Sillä on myös maha ollut vähän sekaisin pari päivää. Niin, ja turkkikin tuntuu vaihtuvan pentuturkista aikuisen koiran turkiksi vähitellen. No, täytyy nyt tarkkailla sitä pari päivää, että miltä se vaikuttaa.

Parvekkeemme on ollut pienen ikuisuuden (kolme vuotta!) käyttökiellossa, mutta nyt parvekkeet on vihdoin remontoitu ja sinne taas pääsee. Jekku ei ole juurikaan itsekseen parvekkeelle mennyt tai siellä viihtynyt. Paitsi edellisyönä. Aamulla tarkistin asunnon ja ilokseni totesin, että se ei ole tehnyt mitään tarpeitaan sisälle. Sitten tulin vilkaisseeksi parvekkeelle. Jekku oli pissannut ja kakannut sinne. Ihan fiksua ajattelua siltä kyllä! Kai se tajusi, että asiat kuuluu tehdä ulos, ei sisälle. Ei tässä muuten mitään, mutta parvekkeen lattiassa on rako, josta pissaa oli valunut alakerran parvekkeelle. Asunnossa asuu talonmiehemme. Itselläni alkoi olla jo kiire aiemmin mainitsemiini häihin, mutta menin silti nöyränä tyttönä siivousvälineiden kanssa talkkarin oven taakse, mutta he eivät olleet kotona. Jätin lapun, jossa pahoittelin tapahtunutta ja lupauduin tulemaan siivoamaan myöhemmin. Nyt vilkaisin heidän parvekettaan ja totesin, että he ovat itse sen jo siivonneet. Voi nolotus tätä kaikkea! Tästä opin toki sen, etten enää päästä Jekkua öisin parvekkeelle.

Viime keskiviikkona olimme taas treffeillä. Stara-sisko ei ollut paikalla, joten tällä kertaa paras leikkikaveri oli Demi. Anita myös harjoitteli pentujen kanssa tulevaa näyttelyä varten: opeteltiin kävelyä ja pöydällä tutkittavana olemista. Syyskuun treffeillä on tarkoitus harjoitella lisää. Tiedän itse jo nyt, etten pääse silloin paikalle, sillä silloin Turussa järjestetään Sugri-rock, jonne on tulossa esiintyjiä Hanti-Mansiasta sekä Marinmaalta. Sitä ei voi siis jättää väliin! Toivon, että mies kuitenkin pääsisi tuolloin paikalle. Pentunäyttely on sitten 18.9. täällä Turussa. Saa nähdä, miten siellä sujuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti